Barisgzl1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2019 Mesajlar 1.600 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2024 #1 YKS'de Türkçede 4 doğru, 15 yanlış. Sosyalde 3 soru, 2 yanlış. Matematikte 2 soru, 1 doğru. Fende 2 soru, ikisi de yanlış. Kaç puan gelir? Ayrıca engelli raporum var, %40 ek puan verirler mi? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Haziran 2024
YKS'de Türkçede 4 doğru, 15 yanlış. Sosyalde 3 soru, 2 yanlış. Matematikte 2 soru, 1 doğru. Fende 2 soru, ikisi de yanlış. Kaç puan gelir? Ayrıca engelli raporum var, %40 ek puan verirler mi?
JoeyRodri Centipat Katılım 8 Şubat 2024 Mesajlar 106 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2024 #2 Hiç puan gelmez.
MudaeBot Hectopat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 594 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2024 #3 Barisgzl1 dedi: YKS'de Türkçede 4 doğru, 15 yanlış. Sosyalde 3 soru, 2 yanlış. Matematikte 2 soru, 1 doğru. Fende 2 soru, ikisi de yanlış. Kaç puan gelir? Ayrıca engelli raporum var, %40 ek puan verirler mi? Genişletmek için tıkla... Hocam troll olsun diye mi yazdınız bilmiyorum ama, puanınız için bir beklentiniz olmasın.
Barisgzl1 dedi: YKS'de Türkçede 4 doğru, 15 yanlış. Sosyalde 3 soru, 2 yanlış. Matematikte 2 soru, 1 doğru. Fende 2 soru, ikisi de yanlış. Kaç puan gelir? Ayrıca engelli raporum var, %40 ek puan verirler mi? Genişletmek için tıkla... Hocam troll olsun diye mi yazdınız bilmiyorum ama, puanınız için bir beklentiniz olmasın.
erendemiray7 Hectopat Katılım 17 Eylül 2021 Mesajlar 944 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2024 #4 Kardeşim valla bu netlere bırakın engelli raporunu şehit dayın ve afetzade amcan olsa yine hiçbir şey gelmez.
Kardeşim valla bu netlere bırakın engelli raporunu şehit dayın ve afetzade amcan olsa yine hiçbir şey gelmez.
fordest Centipat Katılım 17 Temmuz 2023 Mesajlar 467 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2024 #5 Barisgzl1 dedi: YKS'de Türkçede 4 doğru, 15 yanlış. Sosyalde 3 soru, 2 yanlış. Matematikte 2 soru, 1 doğru. Fende 2 soru, ikisi de yanlış. Kaç puan gelir? Ayrıca engelli raporum var, %40 ek puan verirler mi? Genişletmek için tıkla... 1 netiniz var hocam. Ek puan verseler de bir şey değişmez.
Barisgzl1 dedi: YKS'de Türkçede 4 doğru, 15 yanlış. Sosyalde 3 soru, 2 yanlış. Matematikte 2 soru, 1 doğru. Fende 2 soru, ikisi de yanlış. Kaç puan gelir? Ayrıca engelli raporum var, %40 ek puan verirler mi? Genişletmek için tıkla... 1 netiniz var hocam. Ek puan verseler de bir şey değişmez.
yusology Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 261 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2024 #6 MudaeBot dedi: Hocam troll olsun diye mi yazdınız bilmiyorum ama, puanınız için bir beklentiniz olmasın. Genişletmek için tıkla... Bu adam troll geçen sene de buna benzer bir konu açmıştı.
MudaeBot dedi: Hocam troll olsun diye mi yazdınız bilmiyorum ama, puanınız için bir beklentiniz olmasın. Genişletmek için tıkla... Bu adam troll geçen sene de buna benzer bir konu açmıştı.
Barisgzl1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2019 Mesajlar 1.600 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2024 #7 yusology dedi: Bu adam troll geçen sene de buna benzer bir konu açmıştı. Genişletmek için tıkla... Cidli soruyorum.
yusology dedi: Bu adam troll geçen sene de buna benzer bir konu açmıştı. Genişletmek için tıkla... Cidli soruyorum.
KiloZuluSierra Hectopat Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 2.470 Makaleler 1 Çözümler 12 11 Haziran 2024 #8 Barisgzl1 dedi: Cidli soruyorum. Genişletmek için tıkla... 1 net daha yapsan Boğaziçi bilgisayar geliyormuş. Şimdi 1.5m anca gelir. Seneye artık...
Barisgzl1 dedi: Cidli soruyorum. Genişletmek için tıkla... 1 net daha yapsan Boğaziçi bilgisayar geliyormuş. Şimdi 1.5m anca gelir. Seneye artık...
7 750665 Centipat Katılım 28 Ocak 2024 Mesajlar 67 15 Temmuz 2024 #9 yusology dedi: Bu adam troll geçen sene de buna benzer bir konu açmıştı. Genişletmek için tıkla... MadResister'dan bulun belanızı.
yusology dedi: Bu adam troll geçen sene de buna benzer bir konu açmıştı. Genişletmek için tıkla... MadResister'dan bulun belanızı.