YKS öğrencisi için 7000 TL tablet önerisi

keremm12

Zeptopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 9 aylık bir süreç var. Bu zamanda başımı ağrıtmayacak, ekranı büyük bir model istiyorum. Var mı önerisi olan?

Bu model içime çok sinmişti fakat birçok kişi Google yüzünden çok fazla şikayet almış bir süre sonra uygulamadan atma gibi durumlar olmuş .bu 9 aylık süreçte kafamı ağrımasın istiyorum bu çok içme sinmişti fakat YouTube'dan atma gibi sorunlar olursa kafayı yerim.

İkinci el MatePad 11 2023. 2021 modeli almanızı önermem. MicroG kuramazsınız uğraşır durursunuz sonra. Bütçeniz dahilindeki en iyi tablet bu olacaktır.

MatePad 11.5'e çok içim ısınmıştı fakat forumlarda kimisi çok beğenmiş kimisi 1 ay sonra uygulamalardan attığını belirtiyor benim bu süreçte asıl işim YouTube'dan video izlemek olduğu için bu konuda sıkıntı çekmek istemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
6 GB Tab A9+ bakabilirsiniz o halde sıfır olarak.

Evet zaten MatePad 11.5 ve A9+ arasında kaldım. Onda da ekranını çok önermediler ve galiba kasa ve dokunmatik taraflı kronik sorunları varmış.

Son düzenleyen: Moderatör:
@keremm12 Maalesef Samsung'un bu modelinde kullandığı ekran kötü. Haklılar.
Google servisleri de sorunsuz/minimum sorunlu olmasını istiyorum derseniz Huawei tarafında HarmonyOS 4 güncellemesi almış cihazlara bakmanız gerekiyor. MicroG kullanabilmek için. Sorunlar çözülebilir yani Huawei tarafinda da ancak çok uğraştırıcı olabilir bazı kişiler için. Ben de Huawei kullanıyorum.

Belki Honor Pad X9'a da bakabilirsiniz. 8 GB modeline tabii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…