YKS Online deneme sınavı hatası

xKRALtr1234

Picopat
Daha fazla  
Bir insan evladı bu görseli biri açıklayabilir mi? Diyor ki AYT denemesine girmen için TYT'ye girmen lazım, zaten TYT'ye girdim ben ama tamamlandı demiyor. Hadi onu geçtim, AYT'ye girdiysem zaten sistemin mantığına göre TYT'ye de girmişim ama göstermiyorsun sınava gjr diyorsun, onu da geçtim 28 Mayıs'ta sonuçları açıklanacak denildi afişte hâlâ (öyle yazıyor) 29 Mayısa ertelenmiş. Yani ayda yılda bir öğrencilerin yararına bir şey yapıyorlar onu da ellerine yüzlerine bulaştırıyorlar.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240528-114300031.png
    106,5 KB · Görüntüleme: 210
Son düzenleyen: Moderatör:
mükemmel bir sistemleri var girdiğim sınava girmemişim gösteriyor neyse yapıcak bişey yok

Dosya Ekleri

• 2222.PNG
    31,3 KB · Görüntüleme: 133
Mükemmel bir sistemleri var girdiğim sınava girmemişim gösteriyor neyse yapacak bir şey yok.

Aynı sorun bende de var AYT'ye girebildiysem mantıken TYT'ye de girmiş olmam lazım başka bir konuda birisi kaydedilmiştir dediği içinde dün sınava bir daha girmedim.

Aynı sorun bende de var AYT'ye girebildiysem mantıken TYT'ye de girmiş olmam lazım başka bir konuda birisi kaydedilmiştir dediği içinde dün sınava bir daha girmedim.
bana da dene dedi üstteki denedim girmedi sayfa yüklenmedi bende hata olmuştur düzelir sanmıştım tyt ye girmedin diyor bari ayt netlerini gösterseydi

Bana da dene dedi üstteki denedim girmedi sayfa yüklenmedi bende hata olmuştur düzelir sanmıştım TYT'ye girmedin diyor bari AYT netlerini gösterseydi.

TYT netin gözükmüyor mu şu an?

Ben TYT'ye Cumartesi girdim. Pazar günü AYT'ye girmek için girdiğimde TYT silinmişti. Ben de TYT'yi boş bıraktım direkt.
Bir şey yapacaklar onu da doğru düzgün yapamıyorlar.

Sorular da acayip kötüydü bu arada. TYT Matematik tamamen amelelik sorusu sormuşlar. AYT Fen'de aşırı kolaydı. Kimyada 1 tane hesaplama sorusu vardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…