Night_Mare Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 234 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2024 #1 YKS için paragraf kaynak önerisi?
GerginGörünüşlüAdam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ağustos 2018 Mesajlar 6.977 Makaleler 4 Çözümler 47 Yer Denizli 1 Haziran 2024 #2 345 Sıfır Risk en iyisidir. Onun dışında paragraf kitabı değil de Türkçe denemesi almanı öneririm. Belirli aralıklarla çözersin.
345 Sıfır Risk en iyisidir. Onun dışında paragraf kitabı değil de Türkçe denemesi almanı öneririm. Belirli aralıklarla çözersin.
Night_Mare Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 234 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2024 #3 GerginGörünüşlüAdam dedi: 345 sıfır risk en iyisidir. Onun dışında paragraf kitabı değil de Türkçe denemesi almanı öneririm. Belirli aralıklarla çözersin. Genişletmek için tıkla... Paragraf da lazım önce bir paragraf alıp çözelim sonra da Türkçe denemesi alırız Türkçe denemesinidemi ayni almam lazım?
GerginGörünüşlüAdam dedi: 345 sıfır risk en iyisidir. Onun dışında paragraf kitabı değil de Türkçe denemesi almanı öneririm. Belirli aralıklarla çözersin. Genişletmek için tıkla... Paragraf da lazım önce bir paragraf alıp çözelim sonra da Türkçe denemesi alırız Türkçe denemesinidemi ayni almam lazım?
GerginGörünüşlüAdam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ağustos 2018 Mesajlar 6.977 Makaleler 4 Çözümler 47 Yer Denizli 1 Haziran 2024 #4 Night_Mare dedi: Paragraf da lazım önce bir paragraf alıp çözelim sonra da Türkçe denemesi alırız Türkçe denemesinidemi ayni almam lazım? Genişletmek için tıkla... Paragraf için Sıfır risk yeterli. Daha sonrasında Türkçe deneme çöz anlamında dedim. Türkçe denemesi olarak 3D, Bilgi Sarmal gibi yayınlara bak. Özellikle bakmadım ama bunlar kaliteli yayınlardır. Türkçe denemeleri de kalitelidir diye düşünüyorum.
Night_Mare dedi: Paragraf da lazım önce bir paragraf alıp çözelim sonra da Türkçe denemesi alırız Türkçe denemesinidemi ayni almam lazım? Genişletmek için tıkla... Paragraf için Sıfır risk yeterli. Daha sonrasında Türkçe deneme çöz anlamında dedim. Türkçe denemesi olarak 3D, Bilgi Sarmal gibi yayınlara bak. Özellikle bakmadım ama bunlar kaliteli yayınlardır. Türkçe denemeleri de kalitelidir diye düşünüyorum.