YKS programınızı paylaşabilir misiniz?

Ertuğrul23141

Picopat
Daha fazla  
Selamlar, YKS programı hazırlarken çok sorun yaşıyorum. Hazırladığım programı yetiştirememe gibi problemler oluyor. Bir de işin içine AYT girince her şey karmakarışık oluyor. Sizden ricam, YKS programınızı paylaşabilir misiniz ve günde kaç saat çalıştığınızı da söyleyebilir misiniz?

Mezun senem olduğu için TYT biraz daha tekrar mantığı ile ilerliyorum. Haftanın 3 günü matematik+fizik diğer günler kimya+biyoloji ve geometri.

Ruh halime bağlı Matematik ile biyolojinin yerini değiştirdiğim oluyor.

Bence matematik ve geometri her gün çalışılmalı hocam. 3 gün matematik için yeterli olarak görmüyorum açıkçası. Zaten mezun olduğunuz için zamanınız bir günde neredeyse tümünü çalışmaya yeter diye düşünüyorum.

Her gün ayt matematik+geometri+biyoloji (fen derslerini teker teker bitiriyorum) koyuyorum programıma. Zaten bunları hakkıyla bitirince 4-5 saat civarına yaklaşmış oluyor kronometre.

Kalan 2-3 saate de ayt fizik tekrarı, tyt matematik denemesi (diğer gün türkçe), tyt coğrafya kritik konular kampı, eyüp b tyt matematik soru bankası taraması ( konuları dörder dörder bölüp her gün böldüğüm dört testi yarımşar yarımşar çözüyorum, 20-30 soru arası oluyor zaten) ve TYT fizik/biyoloji/kimya twins soru bankalarından her branştan 10-15 soru çözüyorum.

Mezun senemdeyim, günlük 6-8 saat arası çalışıyorum şu sıralar, arttırmayı istiyorum fakat sabah uyanmakta çok zorluk yaşadığım için arttıramıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…