YKS puanı ile ne yapılmalı?

Mert340752

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Selamlar.
Bugün YKS açıklanmış aşağıya sonuç belgemi bırakıyorum. Sizce hangi bölümlere gidebilirim eşit ağırlıktan? Ve burslu bölüm hakkında bilgi verebilir misiniz?

Bu sıralamalarda mezuna kalman daha iyi olur eğer yapabileceğini düşünüyorsan.

Sayısaldan düzgün bölüm gelmez. Bence en mantıklısı sözelden olmazsa EA'dan tercih atılmalı.
Not bence mezuna kalın her türlü bu sıralamada ki üniversite veya bölümler…
Birader ea dan tercih yapcam ve mezuna kalamam demişim. Nasihat almaya değil bilgi almaya geldim.

Sözelden tercih yapabilirsiniz ama eğer mezuna bırakmak istemiyorsanız sözel yerine 2 yıllık sağlık seçseniz sizin için daha iyi olur hem atamaları yüksek yine de size kalmış sözel isterseniz tarih, coğrafya, radyo televizyon sinema, gazetecilik var.

O zaman git hangi bölümler geliyor bak 4 yıl sonra da işsiz kaldım abilerimden nasihat istiyorum konusu aç.

Maliye işletme sağlık yönetimi yaz geç.

EA ve sözelcilerin çoğu işsiz zaten hocam mezunu çok olduğundan istihdam görmüyor bir de çok bir katkısı yok açıkçası insanlığa şu gün anladım sözeli o kadar savunduğuma değmediğini.

Kesinlikle katılıyorum ancak sayısal 700k da bölüm tercih etmesi de mantıklı olmaz.

Kesinlikle katılıyorum ancak sayısal 700k da bölüm tercih etmesi de mantıklı olmaz.

Tabii canım sayısal 700 bindeki bölümden pek bir hayır gelmez hatta hiç gelmez hiç okumasa daha iyi gibi bende bu sene sözelden girdim ama değmediğini anladım o yüzden bu sene sayısal çalışıp bilgisayar mühendisliği hedefim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…