YKS puanı ile ne yapılmalı?

Yanlış hatırlamıyorsam kuzuoğulları firmasıydı.

Hocam bu adamlar balıkçı.

İstemeyerek de olsa mecbur yapacağım, mezuna kalma şansım yok.

Hangi bölümleri düşünüyorsunuz acaba EA seçmeniz daha mantıklı olur sözelde dediğim gibi iş imkanları çok kısıtlı akademisyen falan olmayacaksanız hiç okumasanız en hayırlısı ama sözelde tek tavsiye edeceğim bölüm radyo, televizyon ve sinemadır.

Dosya Ekleri

• IMG_0399.jpeg
    93,5 KB · Görüntüleme: 33

Evet balıkçı ne konuda iş teklifi verdiklerini bilmiyorum, bizzat okul müdürü kuzenimle konuştu bu iş için ama bazı konulardan dolayı kabul etmedi.

Bu arada eşit ağırlıktan gitmeyi düşünüyorum, burslu da düşündüm ama fiyatlar 150kdan başlıyor çok geldi bana pek mümkün değil gibi.

Hocam o paraları vermeyin ciddiyim eğer gideceksenizde ki gidip o paraları verip iş sahibi olamamakta var mezuna kalma ihtimaliniz varsa cidden kalın yoksa meslek öğrenin çok sürünürsünüz samimi söylüyorum öyle okullarada para yedirmem bu arada koç falan değilse.

Bartın Üniversitesi uluslararası ticaret ve lojistik bölümünü istiyorum, geçen sene 680k ile kapatmış sanırım benim sıralamam 740k gelme ihtimali var mıdır sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…