YKS sayısal 16K nasıl yapılır?

Yukarıda belirttim tüm detaylarıyla sence yeterli mi o tempo.
Uyabileceksen yeterli. Benim gerçekten günde en az 12 saat çalışan arkadaşlarım vardı. Telefon kullanmıyor ve sosyal hayatları yoktu. Ne kadar sağlıklı bilemem. Tabii onların lise 1'den gelen devamlı alışkanlıkları bu yöndeydi. Ama hepsi tam olarak istedikleri yeri tutturamadı. O yüzden kişide bitiyor iş.
Ayrıca dersleri neden 2.5-1.5 ay olarak ayırdın? FKB hepsine aynı anda bakabilirsin bence yanına Türkçe denemeleri de ekleyebilir, geometri soruları da çözebilirsin.

Arkadaşım kırık OBP ile sayısal da ilk 40 bin yapmıştı. Ortalama seviyeydi fakat okulla ilişiğini bitirdi. Hem okuyup hem dediğin sıralamalar zor bence, düşününce yaparım gibi geliyor ama öyle olmuyor.

Bölümüm çok hafif sadece devamsızlık yapmamam gerekiyor onu da hocalarla konuşup 1-2 ay gitmeyeceğim derslere onun haricinde bölüme çalışmam gereken bir durum yok haftada 3 gün 8 saat 4 gün 12 saat bandında bir süre gayet yeterli gibi iş konusuna gelecek olursak evet o biraz bozuyor olayı ama işin sonunda 80 binde yapsam bana kar 15 binde ama hayalim bau olduğu için 15-20 bandı hedefim 80 olsa da giderim bir üniversiteye.

İş+okul+YKS mi? Mutant mısın kardeşim. En azından birinden feragat etmezsen işin yaş.

İş sadece 2 ay oda part okul haftada 3 gün bölüme çalışmama gerek yok okul olan günler 8 saat derse ayırabiliyorum 1 yıl bu tempoyu çekeceğim sonunda mutlu olacağım denemeye değer.

Hayal dünyasında yaşıyosun. İlk 100k bile yapamazsın bu dediklerinle beraber. İnsanlar yıllarını veriyor. Uzaktan kolay gelir söylemesi. Oturup çalışınca anlarsın her şeyi. Bol şans.

Günde 6-7 saat falan çalışamazsın sen. Dalga geçmek için değil, eğitim hayatin boyunca 1 saatten fazla masa başı oturdun mu? En az bir sene daha lazım sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…