pilotds Hectopat Hoca Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 2.027 Çözümler 4 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2024 #11 ÜLKER Laviva dedi: Merhaba, ben meslek liseliyim ve staja gidiyorum. Geçen TYT denemesi yaptım netlerim 40 civarı. AYT 0, nasıl yapmalıyım? Matematik kafam basıyor ama hiç başlamadım. Fizik, kimya ve biyoloji 3 5 net anca TYT fende çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Kaç matematik neti geliyor şu an TYT için.
ÜLKER Laviva dedi: Merhaba, ben meslek liseliyim ve staja gidiyorum. Geçen TYT denemesi yaptım netlerim 40 civarı. AYT 0, nasıl yapmalıyım? Matematik kafam basıyor ama hiç başlamadım. Fizik, kimya ve biyoloji 3 5 net anca TYT fende çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Kaç matematik neti geliyor şu an TYT için.
ÜLKER Laviva Picopat Katılım 13 Kasım 2024 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2024 #12 pilotds dedi: Kaç matematik neti geliyor şu an TYT için. Genişletmek için tıkla... Daha mutlak değerdeyim ama 7 8 civarı geliyor
pilotds dedi: Kaç matematik neti geliyor şu an TYT için. Genişletmek için tıkla... Daha mutlak değerdeyim ama 7 8 civarı geliyor