Batuhan5 Kilopat Katılım 25 Ağustos 2019 Mesajlar 51 Çözümler 1 28 Ağustos 2024 #11 emir838 dedi: Parkur içeriği nasıl hız ve renk parkur aktif arasında kaldım. Şu an elimde mikro orijinal TYT var yanında hangi hocayla kitapla pekiştirim. Genişletmek için tıkla... Hiz ve renkten Türkçe hariç uzak dur. Parkur mat alanilirsin veya rehber matın 0 kampını.
emir838 dedi: Parkur içeriği nasıl hız ve renk parkur aktif arasında kaldım. Şu an elimde mikro orijinal TYT var yanında hangi hocayla kitapla pekiştirim. Genişletmek için tıkla... Hiz ve renkten Türkçe hariç uzak dur. Parkur mat alanilirsin veya rehber matın 0 kampını.
webciali Decapat Katılım 1 Ekim 2021 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2024 #12 emir838 dedi: Parkur içeriği nasıl hız ve renk parkur aktif arasında kaldım. Şuan elimde mikro orjinal tyt var yanında hangi hocayla kitapla pekiştirim Genişletmek için tıkla... Parkur farklı kademelerde soruların olması güzel, basit, orta,zor ve ÖSYM tarzı..
emir838 dedi: Parkur içeriği nasıl hız ve renk parkur aktif arasında kaldım. Şuan elimde mikro orjinal tyt var yanında hangi hocayla kitapla pekiştirim Genişletmek için tıkla... Parkur farklı kademelerde soruların olması güzel, basit, orta,zor ve ÖSYM tarzı..