YKS sayısalda 150 bin için ne gerekiyor?

ONnigiri

Decapat
Daha fazla  
YKS'de 150k civarı yapmak istiyorum, hedefim bu yönde fakat nasıl çalışmam gerektiğini bilmiyorum. Ne kadar net gerekiyor onu da pek bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz? 11. sınıfım biraz geç kalmış hissediyorum ondan açtım bu konuyu.

Daha 1.5 senen var hocam. 10k bile yapılır bu sürede 150 k istiyorsan bile daha iyisini hedefle. Yaz sonuna kadar TYT matematik geometri ve Türkçeyi halletmeye bak gerisi gelir. Ama bu üçlüyle başla mutlaka.

Hemen bugün başla o zaman çalışmaya. Başka çaresi yok. Ayrıca yazı iyi değerlendir TYT kas arada 11'e de çalış ama(bende bu şekilde yapacağım)

Hayallerinizi kırmak istemem ama 150k'da pek de bir iş bulabileceğinizi zannetmiyorum.

İlk 50k mühendislikler bile zor iş buluyor 150knın bulabileceğini düşünmüyorum.

Hocam kısmen haklılık payın var. Bu işlerde tanıdık çok önemli bir faktör. Şu an özel sektörde kolay kolay tecrübesiz mühendis alan yok. Varsa da tanıdık, akrabalardan öncelikli olarak yürüyor işler.

Nasıl zor bulunuyor?

Doğru hocam mezun sayısı çok fazla ama ülkede şantiye sayısı mezun sayısına göre çok daha az. Yani ihtiyaçtan çok mezun var.

Sadece inşaat için değil diğer tüm mühendisliklerde durum aynı maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…