YKS sayısalda 150 bin için ne gerekiyor?

50 bin zor dediğiniz çok abartı. 150 hadi neyse ama 30 bin sıralama yapıp tıpa
giren tanıdığım var.
Ben mühendislikten bahsediyorum tıp ayrı bir konu tıp zaten 50k'dan başlıyor paralıları devlet istiyorsan 30k'dan başlıyor ve iş garantisi var.(şimdilik) Tıpta zaten hangi üniversiteden mezun olduğun önemli değil aynı şartlarda çalışıyorsun herkesle.

Fizyoterapi ve Rehabilitasyon istiyorum. Türkiye'deki en iyi okullarda 100-200k arası aliyor diye biliyorum.
O tip bölümlerin bazılarında çalışan eksiği olduğu için iş bulmak kolay oluyor fakat spesifik olarak fizyoterapiyi bilmiyorum. Maaş konusunda sıkıntılı bir bölüm olduğunu biliyorsundur diye düşünüyorum.

Daha 1.5 senen var hocam. 10k bile yapılır bu sürede 150 k istiyorsan bile daha iyisini hedefle. Yaz sonuna kadar TYT matematik geometri ve Türkçeyi halletmeye bak gerisi gelir. Ama bu üçlüyle başla mutlaka.
11'i 11'de halletmem gerekiyor sanırım değil mi?

Evet biliyorum, ortalama 30-50k arası alıyorlar. Tanıdıklarım vardı bu maaşla çalışıyorlar.

Hocam TYT geometriyi halletmeye çalışın, en kötü üçgenleri yapın eleyici sorular üçgen bilgisi gerektiriyor MSÜ sınavındaki kare sorusu gibi üçgende çatıyı bilmeyen yapamadı
TYT fen kolay zaten bitirirsin yazın sonrasında denemelere geçersin.
AYT mat fizik konu taramaya başlayın
11. sınıf olsaydım yapacağım bunlar olurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…