Arkadaşlar, hedeflerim oldukça büyük ve gerçekleştirmesi zor hedefler. Bu hedefler yalnızca üniversite bazında değil, üniversite sonrası için de geçerli. Bu nedenle çok çalışmam gerekiyor. Son birkaç aydır gözüm açıldı diyebilirim. Hedefim, YKS'de ilk 1.000'e girmek ve ODTÜ havacılık ve uzay mühendisliği bölümünü okumak. OBP'm şu an biraz düşük ve bunun beni geriye atacağının farkındayım. Bu yüzden sınavı neredeyse fullemem gerekecek.
Yaklaşık 3 aydır düzenli olarak çalışıyorum. Şu an 11. sınıfa geçeceğim ve TYT konu eksiklerimi tamamlamaya odaklanmış durumdayım. Ağustos ortasında ise AYT konularına yavaş yavaş ön hazırlık yapmaya başlamayı planlıyorum.
TYT denemelerinde şu ana kadar yaptığım en yüksek net 79. OBP'm 83. 11. ve 12. sınıfta çok çalışarak bu puanı elimden geldiğince yükseltmeye çalışacağım. Hedefim, mümkünse 90'a çıkarmak. Sizce gerçekten çok disiplinli çalışırsam bu mümkün mü? Şu anda günlük 6 saatlik bir çalışma programım var ve son 3 ayda yalnızca 4-5 gün dışında bu programı aksatmadım. Yani artık bu düzen oturmuş durumda. Bu arada sayısal bölümdeyim.