hogwartscanavarı Decapat Katılım 22 Haziran 2024 Mesajlar 3.298 Çözümler 14 8 Nisan 2025 #21 Katalonyayaslm dedi: TYT hepsi çözecek diye bir şey yok matematik veya Türkçe yapması yeterli. Genişletmek için tıkla... Zaten marjinal olarak söyledim. Matematik ve Türkçe çözse yeter. Istediği bölüme ve üniversiteye göre değişir.
Katalonyayaslm dedi: TYT hepsi çözecek diye bir şey yok matematik veya Türkçe yapması yeterli. Genişletmek için tıkla... Zaten marjinal olarak söyledim. Matematik ve Türkçe çözse yeter. Istediği bölüme ve üniversiteye göre değişir.
Furkan Çatana Centipat Katılım 26 Ocak 2024 Mesajlar 471 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2025 #22 @hogwartscanavarı geçen sene Türkçe 3 doğru 17 yanlış matematik 0 doğru 17 yanlış.
Katalonyayaslm Centipat Katılım 15 Ağustos 2024 Mesajlar 1.629 Çözümler 3 8 Nisan 2025 #23 hogwartscanavarı dedi: Zaten marjinal olarak söyledim. Matematik ve Türkçe çözse yeter. Istediği bölüme ve üniversiteye göre değişir. Genişletmek için tıkla... Ve değil hocam veya ve deyince beni de korkutun vallahi ben matı boş bırakacağım zorunlu deyince korku sardı. Furkan Çatana dedi: @hogwartscanavarı geçen sene Türkçe 3 doğru 17 yanlış matematik 0 doğru 17 yanlış. Genişletmek için tıkla... Türkçe veya matematik mesela Türkçe yaptım matı boş bıraktım sorun olur mu? Dosya Ekleri IMG_9197.png 226,9 KB · Görüntüleme: 22
hogwartscanavarı dedi: Zaten marjinal olarak söyledim. Matematik ve Türkçe çözse yeter. Istediği bölüme ve üniversiteye göre değişir. Genişletmek için tıkla... Ve değil hocam veya ve deyince beni de korkutun vallahi ben matı boş bırakacağım zorunlu deyince korku sardı. Furkan Çatana dedi: @hogwartscanavarı geçen sene Türkçe 3 doğru 17 yanlış matematik 0 doğru 17 yanlış. Genişletmek için tıkla... Türkçe veya matematik mesela Türkçe yaptım matı boş bıraktım sorun olur mu?
hogwartscanavarı Decapat Katılım 22 Haziran 2024 Mesajlar 3.298 Çözümler 14 8 Nisan 2025 #24 Katalonyayaslm dedi: Ve değil hocam veya ve deyince beni de korkutun vallahi ben matı boş bırakacağım zorunlu deyince korku sardı. Türkçe veya matematik mesela Türkçe yaptım matı boş bıraktım sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Evet hocam sizin keyfinize kalmış bir durum. Boş bırakmayın, 0.5 neti geçmezseniz TYT puanınız hesaplanmaz.
Katalonyayaslm dedi: Ve değil hocam veya ve deyince beni de korkutun vallahi ben matı boş bırakacağım zorunlu deyince korku sardı. Türkçe veya matematik mesela Türkçe yaptım matı boş bıraktım sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Evet hocam sizin keyfinize kalmış bir durum. Boş bırakmayın, 0.5 neti geçmezseniz TYT puanınız hesaplanmaz.
SOLES Hectopat Katılım 24 Haziran 2022 Mesajlar 1.886 Çözümler 2 Yer Bursa 8 Nisan 2025 #25 Katalonyayaslm dedi: O nasıl oldu hocam resim atma şansın var mı bende çok yanlış yaptım da hesaplandı. Hocam sade Türkçe yapsam hesaplanmaz mı kafamı karıştırdın Genişletmek için tıkla... Eleman 3/17 , 0/17 yapmış tabi hesaplanmaz. Türkçe 1 Doğru 0 yanlış, Matematik 0/0, sosyal ve fen 0/0 yap 1 netin hesaplanır. hogwartscanavarı dedi: Evet hocam sizin keyfinize kalmış bir durum. Boş bırakmayın, 0.5 neti geçmezseniz TYT puanınız hesaplanmaz. Genişletmek için tıkla... İkisinden birinden 0.5 net yetiyor.
Katalonyayaslm dedi: O nasıl oldu hocam resim atma şansın var mı bende çok yanlış yaptım da hesaplandı. Hocam sade Türkçe yapsam hesaplanmaz mı kafamı karıştırdın Genişletmek için tıkla... Eleman 3/17 , 0/17 yapmış tabi hesaplanmaz. Türkçe 1 Doğru 0 yanlış, Matematik 0/0, sosyal ve fen 0/0 yap 1 netin hesaplanır. hogwartscanavarı dedi: Evet hocam sizin keyfinize kalmış bir durum. Boş bırakmayın, 0.5 neti geçmezseniz TYT puanınız hesaplanmaz. Genişletmek için tıkla... İkisinden birinden 0.5 net yetiyor.
Katalonyayaslm Centipat Katılım 15 Ağustos 2024 Mesajlar 1.629 Çözümler 3 8 Nisan 2025 #26 SOLES dedi: Eleman 3/17 , 0/17 yapmış tabi hesaplanmaz. Türkçe 1 Doğru 0 yanlış, Matematik 0/0, sosyal ve fen 0/0 yap 1 netin hesaplanır. İkisinden birinden 0.5 net yetiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam ben şimdi bi tane okulun sitesinden resim attım görmüşsündür senin dediğin doğru
SOLES dedi: Eleman 3/17 , 0/17 yapmış tabi hesaplanmaz. Türkçe 1 Doğru 0 yanlış, Matematik 0/0, sosyal ve fen 0/0 yap 1 netin hesaplanır. İkisinden birinden 0.5 net yetiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam ben şimdi bi tane okulun sitesinden resim attım görmüşsündür senin dediğin doğru
Furkan Çatana Centipat Katılım 26 Ocak 2024 Mesajlar 471 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2025 #27 @SOLES doğru soruyu Türkçede bulmak zor çünkü paragraf çok uzun.
SOLES Hectopat Katılım 24 Haziran 2022 Mesajlar 1.886 Çözümler 2 Yer Bursa 8 Nisan 2025 #28 Furkan Çatana dedi: @Katalonyayaslm ben ders olarak Türkçe matematik anlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Geriye ne kaldı.
Furkan Çatana dedi: @Katalonyayaslm ben ders olarak Türkçe matematik anlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Geriye ne kaldı.
Katalonyayaslm Centipat Katılım 15 Ağustos 2024 Mesajlar 1.629 Çözümler 3 8 Nisan 2025 #29 Furkan Çatana dedi: @SOLES doğru soruyu Türkçede bulmak zor çünkü paragraf çok uzun. Genişletmek için tıkla... Kendini böyle sınırlarsan hiçbir şey yapamazsın.
Furkan Çatana dedi: @SOLES doğru soruyu Türkçede bulmak zor çünkü paragraf çok uzun. Genişletmek için tıkla... Kendini böyle sınırlarsan hiçbir şey yapamazsın.
hogwartscanavarı Decapat Katılım 22 Haziran 2024 Mesajlar 3.298 Çözümler 14 8 Nisan 2025 #30 @SOLES Mesajlarıma beğenmedim atma sebebiniz nedir? aynı şeyi söylüyoruz .