Sınav için tablet ve tablet kalemi almak daha mantıklı olacaktır. Samsung'un ve Apple'ın PDF uygulamasını çok beğeniyorum o yüzden ya Apple'ya da Samsung alabilirsin.
Bu sene mezuna bıraktığım için tekrardan YKS'ye gireceğim bu sene oldukça kötü bir sıralama yaptım fakat çalışarak 95.000'e çekeceğimi düşünüyorum. Daha önce bilgisayarım olmadı vebu sene ekran kartsız bir şekilde bilgisayar toplamayı, sadece video için kullanmayı düşünüyorum k. İnternetimde çok 6Mbps olduğundan dolayı oyun istesem de oynayamam önerilerinizi bekliyorum.
(Kuracağım sistemde Ryzen 5 7600 işlemci, ekran kartı ise olmayacak.)
Bilgisayar çok daha mantıklı bir seçim olacaktır. Mesajlarında daha önce bilgisayar kullanmadığını belirtmişsin. Tablet ve telefon arasında pek bir fark yok emin ol. Farklı bir işletim sistemi kullanmak yeni şeyler öğrenmek açısından senin için daha iyi olur.
Bilgisayar çok daha mantıklı bir seçim olacaktır. Mesajlarında daha önce bilgisayar kullanmadığını belirtmişsin. Tablet ve telefon arasında pek bir fark yok emin ol. Farklı bir işletim sistemi kullanmak yeni şeyler öğrenmek açısından senin için daha iyi olur.
Hocam amacı video izlemek ve ders çalışamak olan biri için bilgisayar saçmalıktan ibaret.Heryerde kullanıp not çıkarabilceğin bir cihaz varken mantıksız.