XXOğuzhanXXX Femtopat Katılım 1 Eylül 2025 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cumartesi 00:46 #31 crafleyx34 dedi: idefix attığım link üzerinden ilk çıkan bu oldu fiyata göre Genişletmek için tıkla... Hocam çok teşekkür ederim.Samimi söylüyorum çok yardımcı oldun.
crafleyx34 dedi: idefix attığım link üzerinden ilk çıkan bu oldu fiyata göre Genişletmek için tıkla... Hocam çok teşekkür ederim.Samimi söylüyorum çok yardımcı oldun.
crafleyx34 Attopat Katılım 3 Ekim 2025 Mesajlar 74 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: Intel Core i7-12700H Ekran Kartı: NVIDIA GeForce RTX 4070 8GB RAM: 16GB DDR4 3200MHz Depolama: 512GB NVMe SSD Ekran: 15.6" FHD IPS 144Hz İşletim Sistemi: Windows 11 Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci Cumartesi 00:47 #32 XXOğuzhanXXX dedi: Hocam çok teşekkür ederim.Samimi söylüyorum çok yardımcı oldun. Genişletmek için tıkla... Yardımcı olduysam sevindim.Rica ederim kolay gelsin,Başarılar.
XXOğuzhanXXX dedi: Hocam çok teşekkür ederim.Samimi söylüyorum çok yardımcı oldun. Genişletmek için tıkla... Yardımcı olduysam sevindim.Rica ederim kolay gelsin,Başarılar.