YKS senesinde yazın işe başlamak

XxNOYA

Decapat
Daha fazla  
12. sınıfa geçiscem malum YKS senesi yazın işte çalısmayı dusunuyorum akşamda gelip ders calismayi planliyorum sizden firkir almak istedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
12. sınıfa geçiscem malum YKS senesi yazın işte çalısmayı dusunuyorum akşamda gelip ders calismayi planliyorum sizden firkir almak istedim.

Hedefin 100k altıysa ve konulara çok hakim değilsen çalışamazsın. Yorulmam çalışırım diyorsan senin bileceğin iş. Yerinde olsam çalışamazdım.

Hedefine ve çalışacağın işe gçöre çok değişir.

Hedefim. Muhendizlik bir de esit agırlıktan sayısala gectim o konular var isten 6 geleyeceğim aksam calisirm zaten okulda kursa gideceğim okul acilinca

Hedefim. Muhendizlik bir de esit agırlıktan sayısala gectim o konular var isten 6 geleyeceğim aksam calisirm zaten okulda kursa gideceğim okul acilinca

Şu cümleyi ben yazaydım hem yazım yanlışı hem de noktalama işaretlerinden ban yerdim. Size yüklenmiyorum yanlış anlamayın ama bu moderatörler hep beni mi görüyor acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…