YKS Serüveni ve Tavsiyeler

Hocam sadece sayısal çalışanlar Türkçe edebiyat gibi soruları ne yapıyorlar YKS'de? Bilmediğim için soruyorum.
Türkçede düzenli paragraf çözerek hızımı arttırmıştım. Ayrıca dil bilgisi de çalışıyordum.

Türkçede düzenli paragraf çözerek hızımı arttırmıştım. Ayrıca dil bilgisi de çalışıyordum.
Hocam matematikte netlerinizi nasıl arttırdınız. Ben problemde süre sıkıntısı yaşıyorum ve yavaşım. Acilin deneme deposu denemelerine aldım hem sayılar icin hem problemler için. Sayilar basta zorluyordu sonradan kolay gelmeye basladi ama problemler harbi zor. Suan onları biraktim yektug mat problemleri cozuyorum ondan sonra orjinalde yarim kalan yerleri cozecegim. Onun disinda geometride dortgenlere ufak adimimi attim. Bugun permutas kombinasyon calismasi yapmistim ayt kitabindan. Turkcede ne onerirsiniz cunku kitap cozmek istemiyorum kitaplarda cok zorluyorlar hoca cok onemli turkcede.

Matematik netlerim hep dalgalıydı. Konulara hakimdim. Deneme çöze çöze arttı. Son 1 ay dengeye oturdu.Süre vererek deneme çözün. Zaman geçtikçe hızlanırsınız. Türkçede deneme olarak Deneme deposu,3D,345 tavsiye ederim.

Doping Hafıza kullanan varsa deneyimlerini yazabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…