The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.559 Makaleler 49 Çözümler 12 17 Şubat 2024 #1 TYT için kendimi ölçmek istiyorum. Sınav formatında kaliteli bir yayın var mı? Ders temelim yok. Sadece deneme amaçlı.
TYT için kendimi ölçmek istiyorum. Sınav formatında kaliteli bir yayın var mı? Ders temelim yok. Sadece deneme amaçlı.
The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.559 Makaleler 49 Çözümler 12 17 Şubat 2024 #3 xianpw dedi: 345 sınava bayağı yakındır. Genişletmek için tıkla... Bugün içerisinde alacağım. Sonuçları çözdükten sonra buraya atarım.
xianpw dedi: 345 sınava bayağı yakındır. Genişletmek için tıkla... Bugün içerisinde alacağım. Sonuçları çözdükten sonra buraya atarım.
7 749715 Picopat Katılım 26 Ocak 2024 Mesajlar 999 Çözümler 5 17 Şubat 2024 #4 The Tribal Chief dedi: Bugün içerisinde alacağım. Sonuçları çözdükten sonra buraya atarım. Genişletmek için tıkla... Kırtasiyelerde falan var mı bu arada nereden alıyorsunuz?
The Tribal Chief dedi: Bugün içerisinde alacağım. Sonuçları çözdükten sonra buraya atarım. Genişletmek için tıkla... Kırtasiyelerde falan var mı bu arada nereden alıyorsunuz?
The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.559 Makaleler 49 Çözümler 12 17 Şubat 2024 #5 749715 dedi: Kırtasiyelerde falan var mı bu arada nereden alıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Yaşadığım şehirde bir kırtasiye de tüm PDF dokümanları var. Oradan daha ucuza geliyor, öyle yapıyorum. Onlarca kişi yapıyor bunu. Cezai işlem uygulanmadı diye biliyorum.
749715 dedi: Kırtasiyelerde falan var mı bu arada nereden alıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Yaşadığım şehirde bir kırtasiye de tüm PDF dokümanları var. Oradan daha ucuza geliyor, öyle yapıyorum. Onlarca kişi yapıyor bunu. Cezai işlem uygulanmadı diye biliyorum.