ququleta Centipat Katılım 17 Eylül 2023 Mesajlar 383 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri Monster Abra A7 V15.2 (rtx 4050, i7 12500h, 16gb ram, 512gb m2) Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2024 #11 onurab1 dedi: YKS giriş belgesinden başka bir şey lazim değil değil mi bir de kimlik götüreceğim sadece. Genişletmek için tıkla... Giriş belgesinin üstünde neler yapman, neler gerektiği ve kurallar şeklinde yazıyor.
onurab1 dedi: YKS giriş belgesinden başka bir şey lazim değil değil mi bir de kimlik götüreceğim sadece. Genişletmek için tıkla... Giriş belgesinin üstünde neler yapman, neler gerektiği ve kurallar şeklinde yazıyor.
onurab1 Centipat Katılım 11 Mayıs 2024 Mesajlar 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2024 #12 ququleta dedi: Giriş belgesinin üstünde neler yapman, neler gerektiği ve kurallar şeklinde yazıyor. Genişletmek için tıkla... Bir giriş belgesi bir de kimliği götüreceğim ama yine de emin olmak istedim.
ququleta dedi: Giriş belgesinin üstünde neler yapman, neler gerektiği ve kurallar şeklinde yazıyor. Genişletmek için tıkla... Bir giriş belgesi bir de kimliği götüreceğim ama yine de emin olmak istedim.
ququleta Centipat Katılım 17 Eylül 2023 Mesajlar 383 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri Monster Abra A7 V15.2 (rtx 4050, i7 12500h, 16gb ram, 512gb m2) Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2024 #13 onurab1 dedi: Bir giriş belgesi bir de kimliği götüreceğim ama yine de emin olmak istedim. Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla bu şekilde olmalı.
onurab1 dedi: Bir giriş belgesi bir de kimliği götüreceğim ama yine de emin olmak istedim. Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla bu şekilde olmalı.
4 450909 Hectopat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 4.167 Makaleler 2 Çözümler 11 5 Haziran 2024 #14 Adamlar giriş belgesine her şeyi yazmış. Ne eksik ne fazla.
T Trend37 Decapat Katılım 2 Eylül 2023 Mesajlar 211 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2024 #15 ququleta dedi: Selamlar, iyi sosyaller. Hafta sonu YKS sınavına gireceğim. TYT-AYT giriş belgelerini siyah-beyaz çıkarttım. Renkli çıktı almama gerek var mı? Yoksa siyah-beyaz işimi görür mü? Genişletmek için tıkla... Olmaz.
ququleta dedi: Selamlar, iyi sosyaller. Hafta sonu YKS sınavına gireceğim. TYT-AYT giriş belgelerini siyah-beyaz çıkarttım. Renkli çıktı almama gerek var mı? Yoksa siyah-beyaz işimi görür mü? Genişletmek için tıkla... Olmaz.