YKS sınav sonucuna itiraz nasıl edilir?

KeremKutayK

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bugün sonuçlar açıklandı. En az 10 defa kontrol ettim. Sosyal kısmında 5 soru eksik. 17 soru yaptım 10-2 yapmışım sınav sonucuna göre. Yemin olsun baktım imkansız benim 12 soru yapmam. Dinden 5 soru tarihten 5 Coğrafya'dan 5 soru yaptım felsefeden 2 soru yaptım. İmkansız yemin ederim 10-2 gelmesi. Birisi bana anlatabilir mi? Sınav sonucuna itiraz nereden yapılıyor nasıl yapılıyor?

Arkadaşlar bugün sonuçlar açıklandı. En az 10 defa kontrol ettim. Sosyal kısmında 5 soru eksik. 17 soru yaptım 10-2 yapmışım sınav sonucuna göre. Yemin olsun baktım imkansız benim 12 soru yapmam. Dinden 5 soru tarihten 5 Coğrafya'dan 5 soru yaptım felsefeden 2 soru yaptım. İmkansız yemin ederim 10-2 gelmesi. Birisi bana anlatabilir mi? Sınav sonucuna itiraz nereden yapılıyor nasıl yapılıyor?

Kodlamada hata yapmış olabilir misin?

Kaç k geldi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kağıda kodladığına emin misin? Böyle bir hata olması çok zor bence.

10 defa kontrol etmiştim sınav anında. Hiçbir zaman kodlamada hata yapmadım. 17 soru yaptığıma adım gibi eminim.

800k bekliyordum OBP kırıktı çünkü 1 milyon geldi.

Kodlamada hata yapmış olabilir misin?

Kodlamada hata yapmadım eminim çünkü daha önce hiç başıma gelmedi böyle bir şey. Her zaman 2-3 kere kontrol ederim doğru kodladım mı diye.

10 defa kontrol etmiştim sınav anında. Hiçbir zaman kodlamada hata yapmadım. 17 soru yaptığıma adım gibi eminim.

800k bekliyordum OBP kırıktı çünkü 1 milyon geldi.

Kodlamada hata yapmadım eminim çünkü daha önce hiç başıma gelmedi böyle bir şey. Her zaman 2-3 kere kontrol ederim doğru kodladım mı diye.

Optik yayınlandı oradan da kontrol ettin mi? Belki kaydırma falan yapmışsındır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Optik yayınlandı oradan da kontrol ettinmi belki kaydırma falan yapmışsındır.

Ben sınavı PDF olarak geldikten sonra bir daha yaptım ve sosyalde yaptığımın aynısını yaptım. Birisi nasıl itiraz dilekçesi yazabileceğimi söyleyebilir mi? Gerçekten elim ayağım titriyor sinirden.

Ben sınavı PDF olarak geldikten sonra bir daha yaptım ve sosyalde yaptığımın aynısını yaptım. Birisi nasıl itiraz dilekçesi yazabileceğimi söyleyebilir mi? Gerçekten elim ayağım titriyor sinirden.
AİS--->Başvurularım/Tercihlerim--->2025 YKS--->Cevap Kağıdını Görüntüle

Dediğim yerden cevap anahtarınızı görebilirsiniz. Cevap anahtarınızda kaç tane yaptığınıza bakın.

AİS--->Başvurularım/Tercihlerim--->2025 YKS--->cevap kağıdını görüntüle.

Dediğim yerden cevap anahtarınızı görebilirsiniz. Cevap anahtarınızda kaç tane yaptığınıza bakın.

Kanıt burada. İsterseniz sosyal sonucumu da atayım 17 soru yapmışım burada da gözüküyor.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-07-19-13-51-54-795-edit_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2025-07-19-13-51-54-795-edit_com.android.chrome.jpg
    145,7 KB · Görüntüleme: 104

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı