YKS sınavı için nasıl verimli çalışmalı?

NearDN

Hectopat
Daha fazla  
Dostlar selam. Mezun bir YKS öğrencisi olarak AYT fizik hariç konularım bitti. Ancak yaklaşık 2-3 haftadır o kadar verimsiz ve az çalışıyorum ki. İşin kötüsü bunu engelleyemiyorum eskiden 10 saatlere çok rahat çıkarken şimdi dümenden bir AYT fizik konu videosu peşine AYT kimya ve AYT biyoloji denemesi sonra direkt bırakıp o günü geçiştiriyorum. Yanlış yaptığım sorulara bile dönmemeye başladım TYT netlerim 90-95 AYT netlerim 65 civarı ancak günde 1 saate düşen çalışma sürem hem psikolojimi hem sınavımı etkiler. Nasıl kurtulurum bu durumdan aşırı umursamazlık var üstümde. Üstelik bu sınav benim hayatımın tek çıkış yönü iken.

Son düzenleyen: Moderatör:

Şu an bu durumda çoğu kişi öyle ki bende öyleyim önceden sizin kadar olmasa da 6 saatlere kadar çalışırdım şu an 3 saati zor görüyorum sınava 3 ay gibi süre kalmışken. Bunun nedeni de bariz bir şekilde hepimiz sıkıldık gerçekçi olalım yorulduk ve artık çalışma isteği kalmadı havalar ısındı herkes dışarıda biz evdeyiz ders çalışıyoruz bunun gibi çok sebep var.

Şimdi odama bir reset attım yarından itibaren eski günlerime geri dönmeyi düşünüyorum bu gece sağlam bir program yapacağım sizlere de başarılar hocam sınav tam da bu aylarda kazanılıyor.

Şimdi odama bir reset attım yarından itibaren eski günlerime geri dönmeyi düşünüyorum bu gece sağlam bir program yapacağım sizlere de başarılar hocam sınav tam da bu aylarda kazanılıyor.

Çok doğru bir tespit hocam sınava tüm sene çalışırsın ama kalan 3 ayda kazanırsın bu süreçte kendi zihnimizi ve çalışma düzenimizden çok sapmadan ilerlememiz gerek. Belki birkaç hafta düzgün çalışamadık ama kendimizi toparladık diyebiliriz sizlere de başarılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…