Biraz erkenden duyulacak bir telaş ama son zamanlarda sınava geç kalan insanların videosunu gördüm ve bu tedirginlik biraz absürt seviyeye ulaştı. Normalde alarm kurduğumda uyanırım ama bazen nasıl oluyor bilmiyorum, belki telefondaki alarm çalmıyordur, alarm kurduğum halde uyanamıyorum. Gözümü açtığımda saat 11 olmuş oluyor. Evdekiler de pek fazla umursamıyor; geçen sene sınava girerken beni uyandırın demiştim fakat kimse tenezzül etmemişti, kendi kurduğum alarm ile uyanmıştım.
Sınavdan önceki gün, yani mesela cumartesi TYT olacak, ben cuma günü öğlen 3 gibi uyanmayı düşünüyorum. Böylelikle daha kolay sabahlamış olurum. Bunun sınava ters bir etkisi olur mu? Zaten gece 12'de bile yatağa girsem stresten dolayı uyumam 3-4 gibi olacak, ondan sonra da 4-5 saat uyku anca alacağım.
Sınavdan önceki gün, yani mesela cumartesi TYT olacak, ben cuma günü öğlen 3 gibi uyanmayı düşünüyorum. Böylelikle daha kolay sabahlamış olurum. Bunun sınava ters bir etkisi olur mu? Zaten gece 12'de bile yatağa girsem stresten dolayı uyumam 3-4 gibi olacak, ondan sonra da 4-5 saat uyku anca alacağım.
Son düzenleyen: Moderatör: