have a nice life Picopat Katılım 18 Şubat 2025 Mesajlar 107 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2025 #1 Sınava bir gün kaldı, ne hissediyorsunuz?
OnurOfc Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 4.418 Çözümler 21 Yer İstanbul 20 Haziran 2025 #2 have a nice life dedi: Sınava bir gün kaldı, ne hissediyorsunuz? Genişletmek için tıkla... 2 ay önceki ayt netimle aynı netleri yapmamdan ötürü sisteme biraz sinirliyim. Onun dışında mental olarak girmeye hazırım.
have a nice life dedi: Sınava bir gün kaldı, ne hissediyorsunuz? Genişletmek için tıkla... 2 ay önceki ayt netimle aynı netleri yapmamdan ötürü sisteme biraz sinirliyim. Onun dışında mental olarak girmeye hazırım.
MoonRose Hectopat Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 74 20 Haziran 2025 #3 Normalde yaptığım netlerden düşüp yaparım diye korkuyorum ama kendime güveniyorum.
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.048 20 Haziran 2025 #4 Umarım başarılı olursunuz. Başarılı olamazsanız da dünyanın sonu değil ve adı bilinmeyen bölüm ve üniversitede okuyup da boşa vakit kaybetmeyin.
Umarım başarılı olursunuz. Başarılı olamazsanız da dünyanın sonu değil ve adı bilinmeyen bölüm ve üniversitede okuyup da boşa vakit kaybetmeyin.
sanes Centipat Katılım 19 Haziran 2025 Mesajlar 2.828 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Molokini 20 Haziran 2025 #5 YKS'ye kalan gün sayısı AYT netimden daha fazla oldu bugün itibarıyla.
Tobey Maguire Hectopat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 284 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2025 #6 have a nice life dedi: Sınava bir gün kaldı, ne hissediyorsunuz? Genişletmek için tıkla... YKS'ye çalışmaya başlayacak pazartesi kalmaması çok kötü oldu bu hafta başlayacaktım.
have a nice life dedi: Sınava bir gün kaldı, ne hissediyorsunuz? Genişletmek için tıkla... YKS'ye çalışmaya başlayacak pazartesi kalmaması çok kötü oldu bu hafta başlayacaktım.
sanes Centipat Katılım 19 Haziran 2025 Mesajlar 2.828 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Molokini 20 Haziran 2025 #7 Tobey Maguire dedi: YKS'ye çalışmaya başlayacak pazartesi kalmaması çok kötü oldu bu hafta başlayacaktım. Genişletmek için tıkla... Bende aynı durumdaydım. Seneye pazartesileri daha güzel değerlendiririz inşallah.
Tobey Maguire dedi: YKS'ye çalışmaya başlayacak pazartesi kalmaması çok kötü oldu bu hafta başlayacaktım. Genişletmek için tıkla... Bende aynı durumdaydım. Seneye pazartesileri daha güzel değerlendiririz inşallah.
poyriho Hectopat Katılım 18 Ocak 2022 Mesajlar 1.089 Çözümler 4 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2025 #8 have a nice life dedi: Sınava bir gün kaldı, ne hissediyorsunuz? Genişletmek için tıkla... biraz heyecanlıyım. Onun dışında iyi kötü bitmesini istiyorum sadece
have a nice life dedi: Sınava bir gün kaldı, ne hissediyorsunuz? Genişletmek için tıkla... biraz heyecanlıyım. Onun dışında iyi kötü bitmesini istiyorum sadece