YKS sınavına 2 ay kala ne yapılabilir?

Hocam temeli varsa sozelde 20-25k civarina girer.

Çalıştığım için geç cevap verdim kusura bakmayın. Benim sözelde de temelim yok maalesef hedef olarak ben meslek lisesinde elektrik elektronik bölümü mezunuyum haliyle elektrik mühendisliği istiyordum. Lâkin çevremde ve internette duyduğuma göre bu tarz mühendislik bölümleri 6 7 yılda bitirenler olmuş bunlar. Sonrasında 2 yıllık bilgisayar programcılığı var hedef olarak veya sağlık alanıda olabilir tıp dışında hemşirelik vb. bir de şöyle bir problemim var benim şu an çalıştığım yer babamın yanı bizim eleman ayrıldı bende babama yardım ediyordum ki ders çalışmaya başlarsam babam yalnız kalacak bilmiyorum kafam karışık. Konya bu arada şehir.

Muhendislik veya 2 yillik istiyorsan 1 sene daha hazirlanman lazim.

Şu an sıfırdan başlasan EA ilk 150k yaparsın. 2023 ve 2024'te çalışmadan girmiştim. - keşke çalışsaymışım - İkisinde de 200k yapmayı başarmıştım. Adam akıllı çalışıp bu yıl git bence, mezuna bırakmaya değmez. Selçuk YBS düşünebilirsin okul olarak.

Çalışmadan 200k iyi yapmışsın. Ama ben çalışmayı beceremiyorum açıkçası 2024 KPSS orta öğretim sınavına girmiştim puanım bile hesaplanmamış.

Çalışmadan 200k iyi yapmışsın. Ama ben çalışmayı beceremiyorum açıkçası 2024 KPSS orta öğretim sınavına girmiştim puanım bile hesaplanmamış.
Çalışmayı nasıl beceremiyorsun tam olarak? Asıl sorun ne sence?

(Böyle hesap sorar gibi oldu ama sorununu merak ettiğimden böyle sordum, çözüm üretebilirim sana, aynı şeyleri yaşadım.)

Çalışmayı nasıl beceremiyorsun tam olarak? Asıl sorun ne sence?

(Böyle hesap sorar gibi oldu ama sorununu merak ettiğimden böyle sordum, çözüm üretebilirim sana, aynı şeyleri yaşadım.)

Şöyle açıklayayım küçüklüğümden beri ders çalışmayı alışkanlık haline getirmediğim için odaklanamıyorum veya aklımda kalmıyor lisede sınavdan önce çalışarak 70 80 100 ile almışlığım oldu hatta sınıf 3. falandım tabii meslek lisesi o ayrı

Bende meslek lisesindeydim, aynı şekilde bende sınav öncesinde çalışıp 85-90 alıp geçiyordum. Kaderlerimiz aynı sanırım. Ve ben şu an ders çalışma konusunda günde 8 saatleri bulabiliyorum. Bence sende bulabilirsin, neden olmasın? İlkokuldan beri adam akıllı ders çalışmamış, sadece sınavdan 2-3 gün önce çalışan biriydim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…