YKS sınavına 2 ay kala ne yapılır?

HüseyinLothbrok

Centipat
Daha fazla  
Sürekli erteledim yapmadım calısmadım 2 ay kaldı, cerezden de olsa öne atacak soru bilsek yeterli bölüm önerisi yaparsanız memnun kalırım. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sürekli erteledim yapmadım calısmadım 2 ay kaldı, cerezden de olsa öne atacak soru bilsek yeterli bölüm önerisi yaparsanız memnun kalırım. Teşekkürler.
Hangi alandasınız? EA veya sayısal bir şey istiyorsanız tek önerim AYT Matematiğe abanmanız olacak çünkü çok ama çok ileri iter sıralamada sizi.

Hangi alandasınız? EA veya sayısal bir şey istiyorsanız tek önerim AYT matematiğe abanmanız olacak çünkü çok ama çok ileri iter sıralamada sizi.

Aga bu saatten sonra sayısal olmaz ya TYT puanına etki etsek daha anlamlı olmaz mı?

AYT'de 1 net TYT'nin 3 netine denk. AYT'den koparabileceğin konulara bak

Aga bu saatten sonra sayısal olmaz ya TYT puanına etki etsek daha anlamlı olmaz mı?

AYT çalışman daha mantıklı olur TYT de çalıştığın konunun sorusunu soruya bağlı olarak yapamayabilirek AYT de tam tersi çalıştığın iyice öğrendiğin konuyu direkt olarak yapabiliyosun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…