YKS sıralamaları 2021 gibi mi gelir?

Kendini avutanlar daha çok üzülen oldu maalesef

Bilmiyorum ama bu sene iyi öğrenci popülasyonu fazla sanki ya, üst sıralamalar çok zor yani.
Hocam max 2k falan etkilemiştir o. Denildiği kadar zor değilmiş muhtemelen. Çok aşırı zor soru yoktu ama hepsi orta veya üsttu ondan biraz garip gelmiş olabilir.

Kendini avutanlar daha çok üzülen oldu maalesef

Bilmiyorum ama bu sene iyi öğrenci popülasyonu fazla sanki ya, üst sıralamalar çok zor yani.

Ben daha bakamadım sonucuma. Pek yemedi. Sıralama muhabbeti daha çok 100k üstü bekleyenleri mutlu etti sanki. Ama emin değilim. Benim sonucumda 50k filan gelecek gibi duruyor. Yorumları okudukça batıyorum.

2021 gibi gelmeyeceği belliydi zaten. Gelecek diyen belli bir grubun geçici olarak hatayı kendinde aramaması, kendini avutmasıydı sadece. AYT'nin önemi çok büyüktü eyvallah, özellikle matematik netleri çok önemliydi ancak bu sınavın ne TYT'si ne de AYT feni zordu. 2021'de hem onlar da zor olduğu gibi zor soru sorulan ilk seneydi kimse hazırlıklı değildi. Bu sene hem daha fazla öğrenci girdi, hem herkes daha hazırlıklı hem TYT ve AYT fen basitti. Hepsi beraber düşünülünce önceki yıllara göre benzersiz bir sıralama çıkıyor ortalama olarak.

98.75 TYT ve 72.5 AYT netiyle ham 6.169'uncu oldum ben de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…