Ne olabilir konular işte.

Hocam görmedim hangi mesajı alıntıladığını kusura bakma yarın AYT tarih bitiyor AYT coğrafya felsefe din kaldı bu üçü kaldı artı olarak tekrara başlayacağım.

Hocam görmedim hangi mesajı alıntıladığını kusura bakma yarın AYT tarih bitiyor AYT coğrafya felsefe din kaldı bu üçü kaldı artı olarak tekrara başlayacağım.

@insann sizin nasıl durumlar.

AYT Matematiğe ağırlık verdim bu ara hocam. Konularım biraz geride şu an.

Sayısalcı olmadığı için dersler ile ilgili pek bilgi veremem bu yüzden özür dilerim ama çalışma konusunda sana yardımcı olabilirim.
Öncelikle temelin varsa sayısal dersler ile ilgili
Bu kısım senin için aşırı avantajlı son senede kimse ne yazik ki(nadiren de olsa başaran var ama çok nadiren) sayısal dersleri sıfırdan yapamaz.
Sayısalcı değilim ama herkes için önemli olan vereceğim tek tavsiyem şu olabilir;
Öncelikle hangi derse başlarsan başla veya devam ettirir sen ettir en önemli şey kesinlikle istek ve severek ders çalışmadır.
Severek ve istemeyerek çalışmadığın sürece ayırdığın vakitler hayatından giden sürelerden başka bir şey değildir
1,5 mndan 50kya çekmen ne yalan söyleyeyim biraz zor gözüküyor
Tabii seni tanımıyorum ama sağlam bir temelin varsa başarırsın diye umuyorum
Ama yoksa eğer bölüm değiştirip yeni hedeflere yönelmen senin için daha iyi.
Bu konuda üzülmene gerek yok.
Sayısalda kötü bir derece yapmaktansa.
Diğer bölümlerde iyi bir derece yapıp o bölüm için iyi bir bölüme yerleşmek en mantıklısı.
Kendinle istişare ettikten sonra hedefini belirle bence senin için en önemli olan şeyin bu olduğunu düşünüyorum
Ha ve ayrıca ben ortaokuldan kalan bilgilerimle fen derslerini çok sevdiğim ve başarılı olduğum için denemelerde gayet iyi netler yapıyorum
Lisede keşke mahvolmasaydım.
Ama neyse dediklerimi düşün derim
Hayatında başarılar.

@insann sizin nasıl durumlar.

Kanka merhaba sende durumlar nasıl.
Bu arada tarihi bitirdim gayet zevkli ve verimli geçti benim açımdam salaklığımdan dolayı yanlış okuduğum sorular dışında çok nadiren soru kaçırıyorum fulluyorum.
Onun dışında edebiyatta milli edebiyata geçtim.
Önceden çıkardığım notlarla çalışıyorum iki ay geçmiş edebiyatta bayağı gerideyim ya.
Özellikle milli edebiyat ve cumhuriyet dönemi beni aşırı korkutuyor.
İlk yazdığım mesajdan bu yana hedeflerimi de değiştirdim bu a 50-60 olan AYT'yi şu sıralar 60-70 arası yapıyorum şu edebiyat izin verse bu sefer kesin olarak 75 veya üzeri bir netle sınavı bitirmek istiyorum ama edebiyat çok yoruyor ya ezber konusuna gelince bir konuyu anca bir haftada ezberleyebiliyorum ve aşırı yorup bitiriyor beni.
Tavsiyelerin var mı edebiyat ile ilgili bayağı ilerlemişsindir şimdi.
Özellikle milli ve cumhuriyet dönemleri ile ilgili tavsiyeler verirsen çok sevinirim.
Ha bu arada bayağı detaylı şeylere de çalışmaya çalışıyorum mantıklı değil biliyorum ama hedefim ilk 3K ve bu yüzden biraz detaylı çalışıyorum.
Şu anki aklım olsaydı aralık gibi edebiyatı bitirip tekrarlar ile şu an gayet iyi durumda olurdum.
Biraz yorgunum istedigim gibi eglenemiyorum saglik sorunlarım da oluşuyor gibi sırtım aşırı ağrıyor neredeyse uyuyamıyorum veya oturamıyorum artık masada.
Ama hedefim ve kaybettiğim iki yıl için pişman olmak istemiyorum tam tersine iyi ki demek istiyorum.
Umarım çalışan kişiler hakettiği başarıyı elde eder.

(Vergili yeni goruyorum profilinde sinav yuzunden oyunlara da ara verdim.
Sinav bittikten sonraki ilk isim kaldigim yerlere devam etmek olacak)

Son düzenleme:

Hocam yeni gördüm kusura bakma sana edebiyat için önerim milli edebiyat detaylı bak ama cumhuriyet sadece önemlilere bakmanı öneririm onun harici sorun varsa sorabilirsin ve umarım sende hedefine ulaşırsın iki ay sık dişini sonra serbestsin zaten teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…