4 458447 Hectopat Katılım 11 Mayıs 2021 Mesajlar 659 Makaleler 1 6 Haziran 2024 #11 Atakan K dedi: Nasıl? Ben bursluluk örnek göstereyim size. Sağ tıkla o değere ve inceleye bas. Sağdaki sekmede aynı değere çift tıkla ve o değeri değiştir. Genişletmek için tıkla... Hocam yapamadım olmuyor sınav sonucunun açıklanmasına daha var o zaman yine bir konu açarım.
Atakan K dedi: Nasıl? Ben bursluluk örnek göstereyim size. Sağ tıkla o değere ve inceleye bas. Sağdaki sekmede aynı değere çift tıkla ve o değeri değiştir. Genişletmek için tıkla... Hocam yapamadım olmuyor sınav sonucunun açıklanmasına daha var o zaman yine bir konu açarım.
B berkexy Femtopat Katılım 6 Haziran 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2024 #12 458447 dedi: Hocam yapamadım olmuyor sınav sonucunun açıklanmasına daha var o zaman yine bir konu açarım. Genişletmek için tıkla... Dostum bende merak ediyorum yardımcı olur musunuz @ben patrix sen önceden yapmışsın herhalde anlatır mısın? Son düzenleme: 7 Haziran 2024
458447 dedi: Hocam yapamadım olmuyor sınav sonucunun açıklanmasına daha var o zaman yine bir konu açarım. Genişletmek için tıkla... Dostum bende merak ediyorum yardımcı olur musunuz @ben patrix sen önceden yapmışsın herhalde anlatır mısın?