YKS soru çözüm programı önerisi

mnms

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, bu sene mezun senem geçen sene başka bir sınava girdiğim için AYT fizik kimya biyoloji ve matematik görmedim, dershaneye başlamıştım fakat ilk haftadan hoş olmayan şeyler olduğu için dershaneyi bıraktım. Evden çalışmayı planlıyorum konuları YouTube'dan izleyerek bitireceğim planı hazırladım fakat takıldığım soruları çözdürebileceğim bir program var mı? Kunduz'a kaydolmayı planlıyordum fakat forumda bazı kişiler hatalı çözüyorlar demiş. Alternatif bir program öneriniz var mı ve sizce düzenli disiplinli bir çalışma ile 1 sene evden çalışarak güzel bir sonuç çıkarabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sonuç sana bağlı herhangi bir kuruma değil o kurum sadece eğitimine destek olur evet güzel sonuç çıkarabilirsin ve kunduz dışında uygulama bilmiyorum üzgünüm.

Maddi imkanınız varsa en güzeli dershane. Ama hedefiniz ne? Onu bilmek lazım. Daha spesifik şeyler söyleyelim.

Hedef olarak eczacılık düşünüyorum fakat şu son 1 haftada dershaneden bezdim başka bir yere kaydolmak istemiyorum o yüzden, adama soru soruyorum bahane buluyor çözmüyor konuyu anlattıktan sonra soru veriyor bunlar bitmeden gidemezssiniz diyor ama başımızds durmuyor o yüzden yapamazssak soramıyoruz, adamın yanına aşağıya iniyorum soru için, bak bu benim geçen seneki öğrnencim o çözsün diyor ona yolluyor oda çözemiyor, sürekli ders programı değiştirdiler sonra orada kalıp soruları A4 kağıdına falan zorla yazdırmaya çalışıyordu adam, bende bıraktım, başka olaylarda var da anlatmam saatler sürer o yüzden bezdim dershaneden.

Benim hocam kanalından tüm konuları bitirmeyi planlıyorum konuların sonundada soru çözeceğim dediğim gibi tek sorun yapamadığım soruları sorabileceğim iyi bir platform var mı?

Sonuç sana bağlı herhangi bir kuruma değil o kurum sadece eğitimine destek olur evet güzel sonuç çıkarabilirsin ve kunduz dışında uygulama bilmiyorum üzgünüm.
Pekiya kunduzu tavsiye edermisiniz yoksa dedikleri gibi hatalı mı çözüyorlar? Birde kunduzda sanırım 2000 adet kon

Artık nerdeyse bütün kitaplarda video çözüm var bunlardan yararlanın 1 sene disiplin ile çalışırsanız hedeflerinize rahatlıkla ulaşırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…