YKS soruları ne zaman yayınlanır?

Arkadaşlar YKS soruları ne zaman yayınlanacak?
Yayınlandı hocam sözelde 250 K yaptım TYT yüzünden moralim sıfır 315 puan yapmışım 317 puan istediğim üniversite Pamukkale coğrafya ah be hocam TYT yaktı bitirdi bizi ama gideceğim artık ya 1 sene daha kaldıramam sınav stresini 315 puanla 317 puanlık bir bölüm alır mı?
TYT 27 AYT 35

Nerede açıklandı hocam ben niye TYT göremedim 1 ay sonra açıklanacak diye biliyorum ben.

Hangi seneye göre baktınız? Çünkü sıralama şu ana kadarki hiçbir seneye benzemeyecek gibi.

Nerede açıklandı hocam ben niye TYT göremedim 1 ay sonra açıklanacak diye biliyorum ben.
Sonuçlar 1 ay sonra açıklanacak biliyorum ama 315 olması canımı bir tık sıktı onun dışında endişeli değilim açıkcası Pamukkaleye puanım yetsinde o yeter yada EA dan İstanbul üniversitesi açık öğretim İktisat veya Yönetim bilişim okurum en fazla ne yapayım

Hangi seneye göre baktınız? Çünkü sıralama şu ana kadarki hiçbir seneye benzemeyecek gibi.
2023

Hocam sıralamalar 22-23 gibi gelmez 21-22 ortalaması gibi gelir ama 21'e biraz daha yakın olacak bence. Herşey sınav sonuçları açıklanınca belli olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…