YKS soruları ne zaman yayınlanır?

2021'e göre bakmanızı öneririm. 2023'e kesinlikle benzemez bu AYT ile. Tam 2021 gibi olmaz TYT'den dolayı ama şu ana kadarki sınavlara göre en yakın 2021.

Hangi seneye göre baktınız? Çünkü sıralama şu ana kadarki hiçbir seneye benzemeyecek gibi.
Hocam umarım benzemez 315 yaptım ve umarım adam akıllı bir yere giderim ya seneye daha hazırlanamam teyzem 2 yıllık elektrik okumalısın diyor ben sözel bir bölüm istiyorum çok kararsızım tercihlerimi teyzemle yapıcam.

Hocam sence aynı netle 23 de 590k geldi 2024 de 500-550k gelir mi?
Hocam gelir ben teyzemle konuştum 315 puanla 340 puanlık bir bölüm tercih edebilirmişim eğer sıralamalar 2021 gibi gelir ise inşallah öyle gelir bu arada teyzem dediğim kişi moleküler biyoloji ve genetik mühendisliği okuyor hala okuyor bu arada 2021 de sınava girdi oda sayısalda 360 yapmıştı 400 puanlı bir molekür biyoloji ve genetik mühendisliği bölümüne yerleşti 2021 den önce bölüm 20 den alırken 40 almış düşünün.

Hocam sıralamalar 22-23 gibi gelmez 21-22 ortalaması gibi gelir ama 21'e biraz daha yakın olacak bence. Herşey sınav sonuçları açıklanınca belli olucak
şuan hesaplamalarıma göre 315 sözel yaptım hocam bütün soruları tek tek hatılıyorum ve AYT de 35 netim var TYT de 27 ama herhalde 340 puan veya 330 puanlık bir bölüm tercih edeceğim yüksek ihtimalle kısacası TYT bizi bitirdi.

Son düzenleme:
Hocam inşallah sıralamalar 2021'e benzer tek umudum o kaldı. Az da benzese yeter.
Hocam sizce sözelde 315 kötü mü Beklentim 360 dı TYT varya TYT ah TYT ah bitirdin bizi ağlamak istiyorum hocam cidden moralim çok bozuldu sıralamalar 2021 e eğer benzerse 340 veya 350 puanlık bir bölüm gelir mi acaba?

Hocam iyi kötü kişiden kişiye değişir. Sen iyi olduğunu düşünüyorsan kimseyi takmana gerek yok konuşsunlar dursunlar. Sıralamalar 2021 gibi olursa kazanırsınız bence. Benim yaptığım netlerle 2023 EA 590k gelirken 2021 de 470k geliyor.

Tabii bunlar OBP'li obpem düşük olduğu için çok geri atıyor.

Bence bu seneki sıralamayla istediğin üniversiteye rahatlıkla girersin.

Hocam inşallah ya 2021 gibi gelir vallahi bunalıma girdim birde optikte kaydırdım mı ya acaba korkusu çıktı başıma stresten ölecek gibi hissediyorum arafta kaldım büyük ihtimal odak full dikkat sınavda olduğu için yapmamışımdır net ama yine kuşku oluyor ister istemez 315 puanla sanırım 2021 gibi gelirse 350 puan veya 340 puanlık bir bölüm yazacağım hocam sizin bölümünüz neydi acaba ?

Bence bu seneki sıralamayla istediğin üniversiteye rahatlıkla girersin.
Hocam Yıldız Teknik Gelse 50 defa şükür namazı kılarım ama geleceğini sanmam İstanbulda geleceğinide düşünmüyorum açıkcası hedef artık Akdeniz İzmir Denizli sanırım 350 ye bu arada İstanbulda bölüm gelirse herhalde sokağa çıkar deli gibi bağırırım herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…