YKS soruları ne zaman yayınlanır?

Medipol bankacılık ve sigortacılık istiyorum (4 yıllık) %50 indirimli

Hocam benimki ne olur bı tahminimiz var mı
Hocam sizde girersiniz bu arada bu sene herkes acayip zorlandı bakmayın o kolay diyenlere herkes 25 30 net arası yaptı TYT de AYT iyi geçti gerçi hakkını yemeyelim ama Felsefe ve Din zordu açıkcası zaten o iki dersten toplam 5 net yaptım Kısaca AYT orta zor TYT impossible

Hocam 2024 Türkçe 2023'ten kolay diyor bir de ya.

Dosya Ekleri

• IMG_20240609_204242.jpg
    125,9 KB · Görüntüleme: 29
Medipol bankacılık ve sigortacılık istiyorum (4 yıllık) %50 indirimli
Gelir hocam bende İstanbul Üniversitesi seçsem mi diye kararsızım ya İktisat gelmekte sözel yerine onu mu yazsam diye düşünüyorum da sosyalleşmem lazım affedersiniz ama otistik oldum iyice bilmiyorum cidden bilmiyorum hocam Ağlasam sesimi duyar mısınız mısralarda demek istiyorum başka bir şey demiyorum yine edebiyat her yerde kurtulamıyoruz

Hocam 2024 Türkçe 2023'ten kolay diyor bir de ya.
Hocam kesinlikle kolay değildi eğer sıralamalar düşmek yerine artar ise o zaman çok büyük sıkıntı çıkar ÖSYM veya MEB binasını basarlar artık ki öyle olacağını sanmam sıralamaları düşürür kontenjanları açarlar herkes girer istediği yere bence bu sene sınavın zorluğundan dolayı 4 milyon öğrenci boşta mı kalacak Allah aşkına 1 sene daha çekmek istemediğim için bu sene umarım 2021 gibi gelir sıralamalar 4 yıllık sözel veya 4 yıllık iktisat okuyacağım bilmiyorum bakalım.

Hocam eğer iktisat tutuyorsa iktisat yazın bence.

Hocam eğer iktisat tutuyorsa iktisat yazın bence.
EA puanım 266 Açıköğretim ama hocam sıralamalar belki daha düşük gelirse örgün yazarım iktisatı teyzem iktisatta okuma diyor kafamı çok karıştırıyorlar istediğim bölümü okuyamayacak mıyım ben ya

Hocam benim aklımda bir de sağlık yönetimide var. Araştırın sizde belki beğenirsiniz.

Hocam benim aklımda bir de sağlık yönetimide var. Araştırın sizde belki beğenirsiniz.

Hocam herkes bana saçma sapan bir şeyler diyor ne yapmam lazım kafam çok karmaşık kimseyi dinlemeden seçsem mi acaba çünkü ileride o mesleği ben icra edeceğim.

Hocam herkes bana saçma sapan bir şeyler diyor ne yapmam lazım kafam çok karmaşık kimseyi dinlemeden seçsem mi acaba çünkü ileride o mesleği ben icra edeceğim.

Hocam kendi istediğinizi seçin başkasının istekleriyle hayat yaşanmaz sizin hayatınız sizin tercihleriniz.

Hocam kendi istediğinizi seçin başkasının istekleriyle hayat yaşanmaz sizin hayatınız sizin tercihleriniz.

My Life My rules diyorsunuz hocam kısaca büyük ihtimal istediğim bölümü seçeceğim 21 gibi gelirse dediğim gibi 340-350 puanlı bölümleri başa yazacağım gelme ihtimali vardır umarım ya gelirse cidden süper olur alırlar mı 315 le 340'a onu bilmiyorum işte kafamda deli sorular.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…