metin2oynuyorum Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 3.510 Makaleler 3 Çözümler 5 7 Şubat 2024 #1 4 aylık bir zaman kaldı tek TYT gireceğim coğrafya, tarih için hangi konulara çalışmalıyım hangi kanaldan? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Şubat 2024
4 aylık bir zaman kaldı tek TYT gireceğim coğrafya, tarih için hangi konulara çalışmalıyım hangi kanaldan?
JoKER_06 Hectopat Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 216 7 Şubat 2024 #2 Coğrafyanın kodlarında 6 günlük TYT coğrafya kampı var en gerekli konuları veriyor orada. Tarihte zaten 5 sorudan 3 tanesi banko yorum olur
Coğrafyanın kodlarında 6 günlük TYT coğrafya kampı var en gerekli konuları veriyor orada. Tarihte zaten 5 sorudan 3 tanesi banko yorum olur
Papaz Ricirt Hectopat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 252 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Okumaya Çalışan Bir Öğrenci 7 Şubat 2024 #3 Coğrafyanın kodları isimli kanalı genelde övüyorlar. Şahsen bence konu anlatımlı kitap alınıp önemli ve pratik şekilde kendinize özet defteri yapmanız çok verimli olur.
Coğrafyanın kodları isimli kanalı genelde övüyorlar. Şahsen bence konu anlatımlı kitap alınıp önemli ve pratik şekilde kendinize özet defteri yapmanız çok verimli olur.
M m1cope Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ekim 2017 Mesajlar 2.145 7 Şubat 2024 #4 metin2oynuyorum dedi: 4 aylık bir zaman kaldı tek TYT gireceğim coğrafya, tarih için hangi konulara çalışmalıyım hangi kanaldan? Genişletmek için tıkla... Çok aman aman netler yapman gerekmiyorsa ya da biraz temelin varsa apotemi sosyal konu özeti alabilirsin. Ben oradan çalışmıştım.
metin2oynuyorum dedi: 4 aylık bir zaman kaldı tek TYT gireceğim coğrafya, tarih için hangi konulara çalışmalıyım hangi kanaldan? Genişletmek için tıkla... Çok aman aman netler yapman gerekmiyorsa ya da biraz temelin varsa apotemi sosyal konu özeti alabilirsin. Ben oradan çalışmıştım.
metin2oynuyorum Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 3.510 Makaleler 3 Çözümler 5 7 Şubat 2024 #5 JoKER_06 dedi: Coğrafyanın kodlarında 6 günlük TYT coğrafya kampı var en gerekli konuları veriyor orada. Tarihte zaten 5 sorudan 3 tanesi banko yorum olur Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim Herkese teşekkürler Arkadaşlar 2 senelik mantıklı önü açık bölüm varsa söyleyebilir misiniz? Fikir almak için
JoKER_06 dedi: Coğrafyanın kodlarında 6 günlük TYT coğrafya kampı var en gerekli konuları veriyor orada. Tarihte zaten 5 sorudan 3 tanesi banko yorum olur Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim Herkese teşekkürler Arkadaşlar 2 senelik mantıklı önü açık bölüm varsa söyleyebilir misiniz? Fikir almak için