YKS stresi ile başa nasıl çıkılır?

Trefax3883

Centipat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar, bu sene 12. sınıfım elimden geldiğince YKS çalışıyorum. Bununla birlikte staja da gidiyorum. Son zamanlarda maalesef yorgun olduğum için ve okul sınavlarından dolayı YKS odaklanamıyorum. Yarından itibaren odaklanacağım ama çok stresliyim. Ya kazanamazsam? Ya istediğim bölümü tutturamazsam, istediğim şehirde okuyamazsam gibi... Halka ilişkiler ve tanıtım istiyorum. İzmir'de okumak istiyorum veya denizi olan bir şehirde. Ancak ablam vs. buna olumlu bakmıyor. Ama 2 ay sonra 18 yaşına gireceğim reşit bir birey olup kendi kararlarımı vermem benim de hakkım. Bu sorunlarla nasıl başa çıkabilirim? Dayanamıyorum... 😭🙏🏻

Sıcak bakmıyor mu? Galiba dinden çıkarsınız diye korkuyor, doğuda bir yerde yaşadığınızı tahmin ediyorum. Sana önerim bir sene sınıfta kalıp açığa geçmen, senin için daha rahat olur hem staj hem YKS yürütemezsin.

Yaşasın Kapitalizm, senin yaşaman için gereken parayı kim veriyorsa onun sözünü dinlemen gerekiyor. Ama böyle yaşamak istemiyorum diyorsan da parasız bir şekilde yaşaman gerek.

Son düzenleyen: Moderatör:
kazanması nispeten basit bir bölüm, stres yapmayın düzeni bozmayın. Anne babanızla aranızı iyi tutun ablayı boşverin, sınıfta da kalmayın sakın. üstteki arkadas biraz sacmalamıs, her dindar aile doğduda mı oluyor? 🤓

Kazanması nispeten basit bir bölüm, stres yapmayın düzeni bozmayın. Anne babanızla aranızı iyi tutun ablayı boş verin, sınıfta da kalmayın sakın. Üstteki arkadas biraz sacmalamıs, her dindar aile doğduda mı oluyor?

Kazanması nispeten basit bir bölüm, stres yapmayın düzeni bozmayın. Anne babanızla aranızı iyi tutun ablayı boş verin, sınıfta da kalmayın sakın. Üstteki arkadas biraz sacmalamıs, her dindar aile doğduda mı oluyor? 🤓

Kazanması nispeten basit bir bölüm, stres yapmayın düzeni bozmayın. Anne babanızla aranızı iyi tutun ablayı boş verin, sınıfta da kalmayın sakın. Üstteki arkadas biraz sacmalamıs, her dindar aile doğduda mı oluyor? 🤓

Teşekkür ederim. Doğu'da yaşamıyorum İç Anadolu bölgesindeyim Kayseri'de yaşıyorum. Ben de öyle düşünüyorum basit bir bölüm paragrafta sorunum yok dil bilgisine birkaç konuya bakacağım sosyale çalışıyorum yarın felsefeyi bitirmeye çalışacağım onun dışında edebiyat yeni konuya geçeceğim. Aslında her şey kontrolüm altında ama çalışmadığım zamanlarda vicdanım rahat etmiyor ve moralim bozuluyor. Ama çalışırsam böyle durumlarda verim alamıyorum. Sınıfta kalmayacağım çok şükür notlarım iyi. Annem benim tarafımda babam eh işte.

Teşekkür ederim. Doğu'da yaşamıyorum İç Anadolu bölgesindeyim Kayseri'de yaşıyorum. Ben de öyle düşünüyorum basit bir bölüm paragrafta sorunum yok dil bilgisine birkaç konuya bakacağım sosyale çalışıyorum yarın felsefeyi bitirmeye çalışacağım onun dışında edebiyat yeni konuya geçeceğim. Aslında her şey kontrolüm altında ama çalışmadığım zamanlarda vicdanım rahat etmiyor ve moralim bozuluyor. Ama çalışırsam böyle durumlarda verim alamıyorum. Sınıfta kalmayacağım çok şükür notlarım iyi. Annem benim tarafımda babam eh işte.
Galiba 3 kere mesajınıza yanıt vermişim kusura bakmayın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı