YKS Sürecim ve yaptığım Hatalar

Tıp istiyodum. Tytden dolayı da gelir gibi ama hangi şehir gelir hiç bilmiyorum.

Aklı olan tıp diş hekimliği vesaire olmadığı sürece üniversite okumasın.

Kesinlikle kazanırsınız diye düşüyorum hocam. Tebrik ederim. Tıp okumanın yanı sıra okumaya karar vermek bile ayrı bir cesaret istiyor.
Sene başı Eylül'de 85e 40la başladım. Ama strese girmeden boş işlerle zaman kaybetmeden 107ye 56 geldi işte sınavda hocam. Açıkçası o okulda okusam kazanacağımı zannetmiyorum veya çok zorlanarak kazanırdım.

Bakalım 1 sene mezuna kalacağım ben muhtemelen. 1 sene her şeyden soyutlanıp sınava odaklanmayı düşünüyorum.

Hocam geçmiş olsun, bende 10. sınıfımın yaz tatilinde tyt matematiği bitirmeye çalışıyorum ama ders dışı sebeplerden dolayı bitmeyecek galiba.

Aklı olan tıp diş hekimliği vesaire olmadığı sürece üniversite okumasın.
Ne yapacağız ki üni okumayıp?
Hocam geçmiş olsun, bende 10. sınıfımın yaz tatilinde tyt matematiği bitirmeye çalışıyorum ama ders dışı sebeplerden dolayı bitmeyecek galiba.
Sağolun hocam.Anlaya anlaya ilermeni tavsiye ederim. Acele etme. 11. Sınıfta bir yandan tyt matematik de bakarsın. Düzenli paragraf çözmeyi ihmal etme.

Bakalım 1 sene mezuna kalacağım ben muhtemelen. 1 sene her şeyden soyutlanıp sınava odaklanmayı düşünüyorum.
Hocam valla 1-2 tane kafa arkadaş bul gayet yeterli. Dershanelerin geneli para tuzağı bizim hoca 2 ayda denklemler ve usluyu bitirince bıraktım ben. Bir de sınav da yapıyorlarsa çok daha stresli oluyor sonuçlarla dalga gecenler oluyor. Mesela benim öyle bir arkadaşım vardı baya çalışkan sınavlarda iyidi benden ama gereksiz stresten dolayı yapamadı.

Yok hocam dershane konusunda ağzımın payını aldım bu sene. Gitmeyeceğim. Bizim buradaki kütüphane bomboş zaten orada mis gibi çalışırım bütün sene.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…