YKS sürecinde çekingenleşmek

ÜLKER Laviva

Centipat
Daha fazla  
YKS sınavına hazırlanıyorum ve dershaneye gidiyorum. Aslında her şey ilk başta iyi giderken dershane başlayınca çalışmlaarım içime sönmez oldu. Dershanede dinlediğim dersler YouTube'deki kadar verimli olmuyor dersi ne kadar iyi dinlemeye çalışsamda algılayamıyorum sonrasında YouTube'dan dinlemeden anlamıyorum. Ve nofapte relaps olduğumdan beri eski çekingen halime geri döndüm göz teması kurmaktan kaçınma hızlı hareketler vs. Etrafımdaki neredeyse herkes panik olduğumu ve sürekli kafası karışık dikkatsiz olduğumu söylüyor. Ne yapabilirim psikolog dışında öneriniz var mı?

Bende YKS'ye gireceğim 12.sınıfım fabrikada 11 saat çalışıyorum dediğin gibi bende asosyel gibi bir şey oldum ne ortam ne bir şey bu süreçte bence en mantıklısı dsiplin kuracaksın ve mentalini fazla düşürmiyeceksin yalnız olunca insan sıkılıyor fakat alışınca çok sorun olmuyor odaklanma konusunda müzik dinleyebilirsin ciddi anlamda rahatlatıyor.

YKS sınavına hazırlanıyorum ve dershaneye gidiyorum. Aslında her şey ilk başta iyi giderken dershane başlayınca çalışmlaarım içime sönmez oldu. Dershanede dinlediğim dersler YouTube'deki kadar verimli olmuyor dersi ne kadar iyi dinlemeye çalışsamda algılayamıyorum sonrasında YouTube'dan dinlemeden anlamıyorum. Ve nofapte relaps olduğumdan beri eski çekingen halime geri döndüm göz teması kurmaktan kaçınma hızlı hareketler vs. etrafımdaki neredeyse herkes panik olduğumu ve sürekli kafası karışık dikkatsiz olduğumu söylüyor. Ne yapabilirim psikolog dışında öneriniz var mı?

YKS sınavına hazırlanıyorum ve dershaneye gidiyorum. Aslında her şey ilk başta iyi giderken dershane başlayınca çalışmlaarım içime sönmez oldu. Dershanede dinlediğim dersler YouTube'deki kadar verimli olmuyor dersi ne kadar iyi dinlemeye çalışsamda algılayamıyorum sonrasında YouTube'dan dinlemeden anlamıyorum. Ve nofapte relaps olduğumdan beri eski çekingen halime geri döndüm göz teması kurmaktan kaçınma hızlı hareketler vs. Etrafımdaki neredeyse herkes panik olduğumu ve sürekli kafası karışık dikkatsiz olduğumu söylüyor. Ne yapabilirim psikolog dışında öneriniz var mı?
Bende relapse olduğumda beyin sisim fazla olduğu için odaklanamıyorum, okuduğumu anlamıyorum, kafam Leyla gibi oluyor, maalesef sabredeceksin bu süreçte, ekstra çalışacaksın biraz daha kafanı yormak zorundasın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı