YKS temel atma kampında nasıl ilerlenmeli?

ballisthenos

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,
Şu an temel atma kampına başladım (matematik, fizik, kimya). Her derste genelde 3 video oluyor:

Hocan anlatsın → konu anlatımı.
Şimdi sıra sende → pekiştirme ve soru çözümü.
Teste / temel at / ÖSYM temel at → ek test bölümü.

Benim aklıma takılan şu:
Sizce "Hocan anlatsın" bölümünü bitirip hemen ardından "Şimdi sıra sende"ye mi geçmeliyim,
Yoksa önce tüm "Hocan anlatsın" videolarını (örneğin hocan anlatsın 1-2-3-4-5..videolara kadar) izleyip sonra toplu şekilde "Şimdi sıra sende" videolarına mı geçeyim?

Hangisi konuyu daha iyi pekiştirir sizce?
Ben şu an sıfırdan başladım ve verimi artırmak istiyorum, o yüzden tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim

Hocam fizik ve Kimya'da 10 günde temel atma ile TYT kampları arasında ne fark var ki?

Bu arada sırasıyla gitmeniz daha iyi olur.

Sanirim biyikli matematigin kampindan ilerliyorsunuz ve bence bütün videolari bitirip sonra test cozmek yerine calistiginiz yerle ilgili direkt soru cozmek daha mantikli.
Siz yine de kendiniz iki yöntemi de deneyin hangisinde daha iyi anliyorsaniz onu uygularsiniz.

Hocam ben genellikle çalıştığım yerlerden sonra direkt soru çözüyorum fakat acayip şekilde zaman gidiyor. Sizce nasıl yapmam lazım

Hocam ben genellikle çalıştığım yerlerden sonra direkt soru çözüyorum fakat acayip şekilde zaman gidiyor. Sizce nasıl yapmam lazım
Bence gerçekten düşük seviyede değilseniz o kampa ihtiyacınız yok direkt 55 günlük tyt k mat kampını da izleyebilirsiniz ama mesela spesifik konularda ordan izleyebilirsiniz, örneğin köklü sayılar, çarpanlara ayırma vb. zorlandığınız hangisiyse artık. Aşırı temelden alıyor ve zaten selim hoca da orda sürekli belirtiyordu en az 3-4 saati alan ve tempo isteyen bir kamp diye.

Bir de benim de matematiğim iyi değil çok yönlendirmek istemem sizi.

Kendim şuanda 55 günlük tyt mat kampında 10. Gündeyim. Konu anlatımından sonra 2 test çözüyorum, yaklaşık 5-6 gün sonra da yine bir iki test tekrar amaçlı unutmamak için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…