YKS tercih sıralaması nasıl olmalı?

Quaresma8888

Femtopat
Daha fazla  
Hocam YKS 2024 tercih sıralaması 1.sıra mı tutar 2. sıra mı tutar 3. sıramı en çok tutar ya da 4.sıralar mı direk yerleşiriz hocam? İstediğim bölümü ilke yazdım tutar mı kaça yazayım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kac yaptın ne yazdın yazdığın yer ne yazdığın yerin sıralaması ne bir tane bilgi verseydin.

Hocam YKS 2024 tercih sıralaması 1.sıra mı tutar 2. sıra mı tutar 3. sıramı en çok tutar ya da 4.sıralar mı direk yerleşiriz hocam? İstediğim bölümü ilke yazdım tutar mı kaça yazayım?
Yani sıralamana bağlı bu birazda sıralamana gör bir lîste yap en çok istediğini 1.sıraya yaz

Sıradan çok tercih ettiğiniz bölüm önemli. Puanınızın yettiği listedeki ilk bölüme yerleşirsiniz.

Kac yaptın ne yazdın yazdığın yer ne yazdığın yerin sıralaması ne bir tane bilgi verseydin.
Hocam ben aslında mesleki ve teknik Anadolu lisesi mezunuyum meslek lisesi bitirdim bölümüm büro yönetimi ve yönetici asistanlığı alanıydı o bölümden mezun oldun lisede şuan 2 yıllık aynı bölümden devam edicem büro yönetimiyle gene lisede okuduğum bölümüm 2 yıllık gene aynı bölümden ek puanla devam edicem hocam.

1.sıra ilk tutan olur. İstediğiniz yer var ise 1.sıraya yazın. Ben 800k iken 1milyon 700binlik okul yazdım aşağılara, ama o bile gelmedi . Önceliğiniz ilk sıralar olsun.
Nasıl gelmedi açıkta mı kaldınız ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…