Arkadaşlar hepinize iyi günler diliyorum. Bu sene YKS tercih de ilk sıraya yazdığım bölüm geçen sene 1.117.367 ile kapatmış. Benim bu seneki sıralamam 1.364.577 gelme ihtimali var mı? 2. sıraya da 1.355 sıralama olan bölümü yazdım.
İlk sıra İskenderun Teknik Ü. Deniz ve Liman İşletmeciliği
İkincisi aynı myo lojistik
Arkadaşlar hepinize iyi günler diliyorum. Bu sene YKS tercih de ilk sıraya yazdığım bölüm geçen sene 1.117.367 ile kapatmış. Benim bu seneki sıralamam 1.364.577 gelme ihtimalini var mı? 2. sıraya da 1.355 sıralama olan bölümü yazdım.
Gerçekçi konuşmak gerekirse tutmaz. Çünkü geçen sene barajın da kalkması ile birlikte bütün bölümler dolmaya başladı. Sırf indirimli öğrenci kartı olsun diye okuyan tanıdığım var. Sıralama dahada aşağı bile iner ama yukarı çıkmaz. O yüzden temkinli olmakta fayda var.
Arkadaşlar hepinize iyi günler diliyorum. Bu sene YKS tercih de ilk sıraya yazdığım bölüm geçen sene 1.117.367 ile kapatmış. Benim bu seneki sıralamam 1.364.577 gelme ihtimalini var mı? 2. sıraya da 1.355 sıralama olan bölümü yazdım.
Benim sayısal sıralmam 239 bin 1. Tercihe burslu hemşirelik 261 bin sıralmayla kapatmış ve 40 kisi almiş yazdım. Bu sene 49 kişi alıyor bir de geçen sene yeni açılmış bir bolüm sizce sıralama çok öne gelir mi gelirse benim sıralamamı geçebilir mi ?