YKS Tercihi "Başvuru kaydınız bulunmaktadır" sayfası görünmüyor

Makaleler
8
YKS tercihimi yapmıştım ilk gün. Bugün internette gezerken “Başvuru kaydınız bulunmaktadır” şeklinde sayfalar atmış insanlar. Bende o sayfa yoktu. Onaylandı mı başvurum? Tercihlerimi görüntüle deyince görünüyor tercihlerim. Başvuru tarihim falan yazıyor.
Başvurularım/Tercihlerim kısmından baktım. Böyle bir sayfa yok.

Dosya Ekleri

• E1B854EA-6F60-4F48-A0F6-44BC28069F71.jpeg
    14,7 KB · Görüntüleme: 383
Başvurularım / Tercihlerim - > Tercihlerim - > (Başvuru Tarihi xx.08.2021 yazdığı yer) - > Tercihlerimi Görüntüle kısmı boş değil, boş olan 2021 - YKS TERCİH yazan yer bende.

Başvurularım / Tercihlerim - > Tercihlerim - > (Başvuru Tarihi xx.08.2021 yazdığı yer) - > Tercihlerimi Görüntüle kısmı boş değil, boş olan 2021 - YKS TERCİH yazan yer bende.
Başvurularım/Tercihlerim -> 2021 - YKS TERCİH yeri boş bende. Sadece bir yazı yazıyor siyah. Tercihlerimi görüntüle ve güncelle var yukarıda. Görüntüleye girince tercihlerimi görebiliyorum. Başvuru tarihi de altta yazıyor. Hatta çıktısını alın bu sayfanın yazıyor.
Sorun var mı anlayamadım.

Hocam tercihler aktif olmadığı için boş olması normaldir diye düşünüyorum. Önemli olan tercihlerim kısmında yaptığınız tercihlerin yer alması. Sınava giren herkes bu süreçte böyle şeylerden endişelenir. Bence elinizde tercih listeniz, başvuru tarihiniz olduğu sürece bir sıkıntı çıkmaz.

Başvurularım/Tercihlerim kısmının böyle olması lazım. Mümkünse ekran görüntüsü atar mısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…