YKS tercihi nasıl yapılmalı?

Daha fazla  
Meslek
Siber Güvenlik Uzmanı
Şimdi benim puan büyük ihtimalle kötü gelecek. Puanımın ucu ucuna yeteceği bir yer buldum. Tercih listesine isteyip de gelmeyecek bir bölümü ilk 3'e sonra başka bir isteyip gelmeyen bölümü diğer 3 ve sonrasında gelecek bölümü ve üniversiteyi yazmak mı yoksa ilk sıraya o üniversiteyi yazıp sonrasına gelmeyecek olanlara doğru mu yazmalıyım yani kısaca tercih liste sırası nasıl olmalı?

Şimdi benim puan büyük ihtimalle kötü gelecek. Puanımın ucu ucuna yeteceği bir yer buldum. Tercih listesine isteyip de gelmeyecek bir bölümü ilk 3'e sonra başka bir isteyip gelmeyen bölümü diğer 3 ve sonrasında gelecek bölümü ve üniversiteyi yazmak mı yoksa ilk sıraya o üniversiteyi yazıp sonrasına gelmeyecek olanlara doğru mu yazmalıyım yani kısaca tercih liste sırası nasıl olmalı?

Kötü gelecek diye bir şey yok.
Sınavda strese girersin kötününde kötüsü gelir, sınavda alışık oldugun sorular denk gelir iyi gelir.
Puanı tam bilmeden meslek bölümünü bilmeden ilk 5'i sormak mantıksız degilmi sence de?
İlkte ucu ucuna yetecek üniversiteleri yaz ilkten sona kadar taban puanı düşüre düşüre ama sıralamanla gelebilecek seyleri yaz.

Kardeşim sonuçlar açıklandıktan sonra bunu araştırmak için bolca vaktin olacak düşünmen gereken şeyler bunlar mı sence şimdi. Sınavına odaklan ne demek zaten kötü gelecek?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı