YKS tercihleri nasıl yapılmalı?

Walhir

Decapat
Daha fazla  
YKS tercihleri açılalı 2 gün oldu. Tercih listesi yapmakta zorluk çekiyorum. Dil sıralamam 47k TYT sıralamam 532K. Giresun çevresinden üniversiteler yazmak istiyorum babam ona göre ev tutup ailem yanıma gelecek. Ama tercih listesinde ilk 5-6 üniversiteye hayali tercih yapılabilir dediler fakat hiçbir fikrim yok. Benim için bir tercih listesi ayarlayabilecek öğretmen abim ablalarım varsa yardımcı olabilirler mi? İngilizce öğretmenliği istiyorum olmazsa İngiliz dili edebiyatı veya önü açık olan bilgisayarla alakalı bölümler yazmak istiyorum. Doğuda okumam. (hayali tercihler uzak illerden olabilir, çıkması muhtemel üniversiteleri Giresun ve çevresi yazmak istiyorum sadece.)

Dil 47k ile güzel bir yer zor.

Farkındayım ondan İngiliz dili edebiyatıyla formasyondan ilerlemeyi düşünüyorum ya da mezuna bırakır bir daha çalışırım.

Mezun daha iyi olur gibi agam YDT sonucun iyi muhtemelende TYT'yi en azından 100kya cekmek lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…