Başlık saçma olmuş. Konuya gelirsek sabah açılır muhtemelen. Acelen ne ki?
Merhaba, 1-13 Ağustos arası tercih yapabileceğimiz resmi sitede yayımlanmış fakat merak ettiğim şey gece 12'den itibaren mi yoksa sabah saatleri mi açılacağı.
Acelem yok, sadece heyecanlıyım.
Benim sorum buydu fakat herkes sonuçlar olarak algılamış.Hâlâ tercih bölümü açılmamış, ne zamana açılır bilgisi olan var mı?
Teşekkür ederim. Sınavım çok da iyi olmasa da hayallerimdeki fakülteye sıralamam yetiyor. Gönül isterdi ki mimarlık-iç mimarlık olsaydı fakat yapacak bir şey yok. Mimarlık Fakültesi'nde Şehir ve Bölge Planlama bölümü istiyorum. Bir nevi mimarlık sayılır.1-13 Ağustos tarihleri arasında yapılabilecek, sabah saatlerinde başlıyor genellikle.
Heyecanlı olduğunuza göre sınavınız güzel geçmiş, tebrikler. Nereyi bekliyorsunuz?
Allah gönlünüze göre versin inşallah.Benim sorum buydu fakat herkes sonuçlar olarak algılamış.
Teşekkür ederim. Sınavım çok da iyi olmasa da hayallerimdeki fakülteye sıralamam yetiyor. Gönül isterdi ki mimarlık-iç mimarlık olsaydı fakat yapacak bir şey yok. Mimarlık Fakültesi'nde Şehir ve Bölge Planlama bölümü istiyorum. Bir nevi mimarlık sayılır.
inşallah teşekkür ederimAllah gönlünüze göre versin inşallah.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.