YKS tercihleri ne zaman yapılabilecek?

zyla

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba, 1-13 Ağustos arası tercih yapabileceğimiz resmi sitede yayımlanmış fakat merak ettiğim şey gece 12'den itibaren mi yoksa sabah saatleri mi açılacağı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, 1-13 Ağustos arası tercih yapabileceğimiz resmi sitede yayımlanmış fakat merak ettiğim şey gece 12'den itibaren mi yoksa sabah saatleri mi açılacağı.

Sonuçlar genellikle sabah saatleri açıklanıyor hocam. Belki de ÖSYM şaşırtabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Seneden seneye değişiyor. Mesela hangi sene hatırlamıyorum, yerleştirme sonuçlarını akşam 9 gibi açıklamışlardı.

Hâlâ tercih bölümü açılmamış, ne zamana açılır bilgisi olan var mı?
Benim sorum buydu fakat herkes sonuçlar olarak algılamış.

1-13 Ağustos tarihleri arasında yapılabilecek, sabah saatlerinde başlıyor genellikle.

Heyecanlı olduğunuza göre sınavınız güzel geçmiş, tebrikler. Nereyi bekliyorsunuz?
Teşekkür ederim. Sınavım çok da iyi olmasa da hayallerimdeki fakülteye sıralamam yetiyor. Gönül isterdi ki mimarlık-iç mimarlık olsaydı fakat yapacak bir şey yok. Mimarlık Fakültesi'nde Şehir ve Bölge Planlama bölümü istiyorum. Bir nevi mimarlık sayılır.

Benim sorum buydu fakat herkes sonuçlar olarak algılamış.

Teşekkür ederim. Sınavım çok da iyi olmasa da hayallerimdeki fakülteye sıralamam yetiyor. Gönül isterdi ki mimarlık-iç mimarlık olsaydı fakat yapacak bir şey yok. Mimarlık Fakültesi'nde Şehir ve Bölge Planlama bölümü istiyorum. Bir nevi mimarlık sayılır.
Allah gönlünüze göre versin inşallah.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı