Arkadaşlar herkese hayırlı ramazanlar.
Sadece öneri ve fikir alışverişi için bu konuyu açtım mümkünse deneyimli kişiler yazsın ileride belki bu formu gören kişilere fikir olsun ilham kaynağı olsun.
Başlangıç netim TYT 30.
Son netim TYT 75 net.
AYT (say) Şubat ayında çalışmaya başladım günün 4-6 saati AYT ile geçiyor.
AYT mat kısmında fonksiyon-polinom,2.dereceden denklemler bitti şu an karmaşık sayılar çalışıyorum.
AYT fizik kuvvet ve hareket ünitesi 1 hafta içinde bitireceğim.
AYT kimya ders seçmek gibi olmasın ama nefret ediyorum gazlar ünitesine yeni başladım.
TYT için fen ve matematik kısmında eksiğim var fende çok fazla maalesef sosyalde tarih çalışmıyorum uykum geliyor bu derste coğrafyada ve felsefe iyiyim.
Geometri çalışmıyorum üçgen ve açı bilgim ile 2-3 net yapsam kafi problem çözmek bütün TYT vaktimi alıyor bu yüzden fen kısmına zaman kalmıyor kalsa bile çözemiyorum.
Dün çözdüğüm TYT denemesinde.
Türkçe 31 net.
Mat 23 net.
Sos 13 net.
Fen 8 net.
OBP 76,66 lise zamanında çalışmazdım yan gelip yatan kişiydim sebebi bu maalesef o yüzden düşük OBP.
AYT 45-60 net kesin lazım deneme hiç çözmedim daha ama test kitabında biten konuların soruların çözebiliyorum kimya için bu kanı geçerliliğini yitiriyor maalesef.
Hedefim 75K-150k
Mühendislik alanında tercih yapmayı istiyorum. Bilgisayar veya yazılım fark etmez.