YKS TYT-AYT neti nasıl yükseltilir?

Denizz42

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar herkese hayırlı ramazanlar.
Sadece öneri ve fikir alışverişi için bu konuyu açtım mümkünse deneyimli kişiler yazsın ileride belki bu formu gören kişilere fikir olsun ilham kaynağı olsun.

Başlangıç netim TYT 30.
Son netim TYT 75 net.

AYT (say) Şubat ayında çalışmaya başladım günün 4-6 saati AYT ile geçiyor.

AYT mat kısmında fonksiyon-polinom,2.dereceden denklemler bitti şu an karmaşık sayılar çalışıyorum.
AYT fizik kuvvet ve hareket ünitesi 1 hafta içinde bitireceğim.
AYT kimya ders seçmek gibi olmasın ama nefret ediyorum gazlar ünitesine yeni başladım.

TYT için fen ve matematik kısmında eksiğim var fende çok fazla maalesef sosyalde tarih çalışmıyorum uykum geliyor bu derste coğrafyada ve felsefe iyiyim.
Geometri çalışmıyorum üçgen ve açı bilgim ile 2-3 net yapsam kafi problem çözmek bütün TYT vaktimi alıyor bu yüzden fen kısmına zaman kalmıyor kalsa bile çözemiyorum.

Dün çözdüğüm TYT denemesinde.

Türkçe 31 net.
Mat 23 net.
Sos 13 net.
Fen 8 net.

OBP 76,66 lise zamanında çalışmazdım yan gelip yatan kişiydim sebebi bu maalesef o yüzden düşük OBP.

AYT 45-60 net kesin lazım deneme hiç çözmedim daha ama test kitabında biten konuların soruların çözebiliyorum kimya için bu kanı geçerliliğini yitiriyor maalesef.
Hedefim 75K-150k

Mühendislik alanında tercih yapmayı istiyorum. Bilgisayar veya yazılım fark etmez.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba hayırlı ramazanlar, TYT'de bu netlere çıkarken ne yaptınız özellikle matematikte?

Merhaba hayırlı ramazanlar, TYT'de bu netlere çıkarken ne yaptınız özellikle matematikte?

Merhaba benim yaptığım ilk şey ilk 12 konuyu çok sağlam öğrenmek oldu her gün 1 konusunu bitirdim üstüne 150-200 kadar soru çözerek sağlamlaştırmak oldu Kamp olarak izlemek istersen Mert hocanın ilk 12 konu kampı var onu tavsiye ederim sonrasında Problemler çalıştım halen de çalışıyorum Tunç Kurt'un Ptoblemler kampı var ondan çalıştım geriye kalanlar ise TYT-AYT ortak konulardan oldu Fonksiyon polinom benim hedefim 20-25 arası oldu matematik te Şu an Geometriye hiç çalışmadım vakit kalırsa bütün konuları bitirdikten sonra üçgenlere çalışacağım

Geometriye çalışsan yaparsın aslında. Toplamda 20 soru çıkıyor nasıl bu kadar boş verebiliyorsunuz anlamıyorum.

Geometriye çalışsan yaparsın aslında. Toplamda 20 soru çıkıyor nasıl bu kadar boş verebiliyorsunuz anlamıyorum.

Geometriye ayıracağım süre AYT'nin bitmesine bağlı şu an 20 soru için 80 soruyu riske atamam

Geometriye ayıracağım süre AYT'nin bitmesine bağlı şu an 20 soru için 80 soruyu riske atamam
Çalışsan gerçekten yaparsın. TYT geometriyi aradan çıkar derim. Açılar, üçgenler, çokgenler, katı cisimler bilsen kafi.

Çalışsan gerçekten yaparsın. TYT geometriyi aradan çıkar derim. Açılar, üçgenler, çokgenler, katı cisimler bilsen kafi.

Üçgen ve açılar için orta seviyeyim hareketli geometri çok gıcık geliyor sınavda ki hedefimiz 20-25 net olduğu niçin kafama takmıyorum zaten 75k ve 150k istiyorum 35 mat netim olsa kötü demem kimse kötü demez ama şöyle ki AYT ne olacak geometrite 20 gün vermek 10 net için ya da 20 günde AYT biyoloji var 10 net için hangisi daha mantıklı

Hedefin niye 20-25 net? Neden fazlasına kapasite varken bu yetkinlik hissi?

Hedefin niye 20-25 net? Neden fazlasına kapasite varken bu yetkinlik hissi?

30 yapıp ne yapacağım AYT boşuna mı duruyor ben dedim ki Bütün konular bitsin AYT için 45-50 neyse ondan sonra vakit kalırsa sevmiyorum geometri hedefim 10k da değil niye ısrarla geometri diyosun AYT boşmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…