poyriho Hectopat Katılım 18 Ocak 2022 Mesajlar 1.183 Çözümler 4 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2025 #1 Cahilliğimi mazur görün, muhtemelen yoktur bile ama aklıma takıldı. Tercih yaparken bu lazım mı?
Rothanos Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 458 Çözümler 23 Yer Bandırma 7 Ağustos 2025 #2 poyriho dedi: Cahilliğimi mazur görün, muhtemelen yoktur bile ama aklıma takıldı. Tercih yaparken bu lazım mı? Genişletmek için tıkla... Şart değil ama öncesinde tercih listesi yapmışsanız teker teker girip bakın numaralarına direkt kopyala yapıştır yaparsınız hemen biter.
poyriho dedi: Cahilliğimi mazur görün, muhtemelen yoktur bile ama aklıma takıldı. Tercih yaparken bu lazım mı? Genişletmek için tıkla... Şart değil ama öncesinde tercih listesi yapmışsanız teker teker girip bakın numaralarına direkt kopyala yapıştır yaparsınız hemen biter.
poyriho Hectopat Katılım 18 Ocak 2022 Mesajlar 1.183 Çözümler 4 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2025 #3 Rothanos dedi: Şart değil ama öncesinde tercih listesi yapmışsanız teker teker girip bakın numaralarına direkt kopyala yapıştır yaparsınız hemen biter. Genişletmek için tıkla... Yarın tercih yapacağımda o yüzden sordum yani okul numaram gerekiyorsa bulmaya çalışacağımda.
Rothanos dedi: Şart değil ama öncesinde tercih listesi yapmışsanız teker teker girip bakın numaralarına direkt kopyala yapıştır yaparsınız hemen biter. Genişletmek için tıkla... Yarın tercih yapacağımda o yüzden sordum yani okul numaram gerekiyorsa bulmaya çalışacağımda.
Rothanos Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 458 Çözümler 23 Yer Bandırma 7 Ağustos 2025 #4 poyriho dedi: Yarın tercih yapacağımda o yüzden sordum yani okul numaram gerekiyorsa bulmaya çalışacağımda. Genişletmek için tıkla... Pardon hocam program numarası olarak algılamışım nedense. Gerek yok okul numarasına.
poyriho dedi: Yarın tercih yapacağımda o yüzden sordum yani okul numaram gerekiyorsa bulmaya çalışacağımda. Genişletmek için tıkla... Pardon hocam program numarası olarak algılamışım nedense. Gerek yok okul numarasına.
poyriho Hectopat Katılım 18 Ocak 2022 Mesajlar 1.183 Çözümler 4 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2025 #5 Rothanos dedi: Pardon hocam program numarası olarak algılamışım nedense. Gerek yok okul numarasına. Genişletmek için tıkla... tamamdır hocam teşekkür ederim
Rothanos dedi: Pardon hocam program numarası olarak algılamışım nedense. Gerek yok okul numarasına. Genişletmek için tıkla... tamamdır hocam teşekkür ederim
Ana De Armas Centipat Katılım 15 Haziran 2025 Mesajlar 2.740 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2025 #6 Gerek yok zaten okul numaranızı girebileceğiniz bir yer yok hocam.