YKS ve üniversite için tablet önerisi

Nocthyr

Centipat
Daha fazla  
S9 FE Plus modeli aldim. Ben memnunum bir sıkıntım yok öyle fazla büyük işlerim yok. Yazılim işleri üzerinde de kullanmayı düşünüyorum.

Hocam bir sene sonra yaziyorum aktifseniz.

Ben de YKS icin tablet bakiyorum (ve üniversite) su an durumlar nedir? Bilgilendirirseniz.

Son düzenleyen: Moderatör:

Ben de YKS icin tablet bakiyorum (ve üniversite) su an durumlar nedir? Bilgilendirirseniz.

Son durumlar şoyle aktif olarak PC kullandığım icin tablete pek bakamiyorum ama kalemi ve video izlemek için ideal bir tablet ama fiyat konusunda şu an nasıl bilmiyorum ben ucuza almistim.

Son durumlar şoyle aktif olarak PC kullandığım icin tablete pek bakamiyorum ama kalemi ve video izlemek için ideal bir tablet ama fiyat konusunda şu an nasıl bilmiyorum ben ucuza almistim.

15 bin civari hocam su an ama belki kasa indirimi varsa diye MediaMarkt'a gidiyorum. Kitap fiyatları almis basini gidiyor malum 1.5 sene bayağı tuzlu olur. Not almak icin ve test için ariyorum (bir de cizim).

Son düzenleyen: Moderatör:
15 bin civari hocam su an ama belki kasa indirimi varsa diye MediaMarkt'a gidiyorum. Kitap fiyatları almis basini gidiyor malum 1.5 sene bayağı tuzlu olur. Not almak icin ve test için ariyorum (bir de cizim).
Ben alırken klavyeli kılıfıyla beraber o fiyattı. Gayet memnunum fiyat sıkıntı olmazsa alabilirsin bence. Çizim, not alma gibi işler için çok iyi daha uygun fiyata modellerde var tabii ama bundan pişman olmazsın diye düşünüyorum.

Üstad honor ve xiaomi de fiyat performans cihazlar var. Not almadada baya iyidirler. Ses ekran vb özellikleri saymıyorum bile. Pad 9 ve pad 7 ye bakmanı öneririrm. Forumda baya samsung tapar var, onlar gelmeden bak istersen😀😀

Ne derece cizim yapacaginiza gore degisir ama not tutma acisindan gayet iyidir.

Ben alırken klavyeli kılıfıyla beraber o fiyattı. Gayet memnunum fiyat sıkıntı olmazsa alabilirsin bence. Çizim, not alma gibi işler için çok iyi daha uygun fiyata modellerde var tabii ama bundan pişman olmazsın diye düşünüyorum.

Üstat Honor ve Xiaomi de fiyat performans cihazlar var. Not almadada bayağı iyidirler. Ses ekran vb özellikleri saymıyorum bile. Pad 9 ve pad 7'ye bakmanı öneririrm. Forumda bayağı Samsung tapar var, onlar gelmeden bak istersen😀😀

Ne derece cizim yapacaginiza gore degisir ama not tutma acisindan gayet iyidir.

Lenovo Idea Tab Pro aldim 18bin liraya. Herhangi bir eksi yok ilk izlenimimde. Lenovo'nun kalemiyle Samsung'un kalemi arasında fark göremedim. Birkaç artisi daha var:

+İslemci daha iyi
+256 GB
+144Hz

Eksi olarak: Yeni çıktığı için kılıf yok TR'de

Sağ olun hocalarım tavsiyeleriniz için

Lenovo ıdea Tab Pro aldim 18bin liraya. Herhangi bir eksi yok ilk izlenimimde. Lenovo'nun kalemiyle Samsung'un kalemi arasında fark göremedim. Birkaç artisi daha var:

+İslemci daha iyi.
+256 GB.
+144Hz

Eksi olarak: Yeni çıktığı için kılıf yok TR'de.

Sağ olun hocalarım tavsiyeleriniz için.

Bende ıdea Tab Pro aldım, kılıf olarak acaba Lenovo Tab P12'nin kılıfları uyar mı? Siz kılıf aldınız mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı