Son durumlar şoyle aktif olarak PC kullandığım icin tablete pek bakamiyorum ama kalemi ve video izlemek için ideal bir tablet ama fiyat konusunda şu an nasıl bilmiyorum ben ucuza almistim.
Son durumlar şoyle aktif olarak PC kullandığım icin tablete pek bakamiyorum ama kalemi ve video izlemek için ideal bir tablet ama fiyat konusunda şu an nasıl bilmiyorum ben ucuza almistim.
15 bin civari hocam su an ama belki kasa indirimi varsa diye MediaMarkt'a gidiyorum. Kitap fiyatları almis basini gidiyor malum 1.5 sene bayağı tuzlu olur. Not almak icin ve test için ariyorum (bir de cizim).
15 bin civari hocam su an ama belki kasa indirimi varsa diye MediaMarkt'a gidiyorum. Kitap fiyatları almis basini gidiyor malum 1.5 sene bayağı tuzlu olur. Not almak icin ve test için ariyorum (bir de cizim).
Ben alırken klavyeli kılıfıyla beraber o fiyattı. Gayet memnunum fiyat sıkıntı olmazsa alabilirsin bence. Çizim, not alma gibi işler için çok iyi daha uygun fiyata modellerde var tabii ama bundan pişman olmazsın diye düşünüyorum.
Üstad honor ve xiaomi de fiyat performans cihazlar var. Not almadada baya iyidirler. Ses ekran vb özellikleri saymıyorum bile. Pad 9 ve pad 7 ye bakmanı öneririrm. Forumda baya samsung tapar var, onlar gelmeden bak istersen
Ben alırken klavyeli kılıfıyla beraber o fiyattı. Gayet memnunum fiyat sıkıntı olmazsa alabilirsin bence. Çizim, not alma gibi işler için çok iyi daha uygun fiyata modellerde var tabii ama bundan pişman olmazsın diye düşünüyorum.
Üstat Honor ve Xiaomi de fiyat performans cihazlar var. Not almadada bayağı iyidirler. Ses ekran vb özellikleri saymıyorum bile. Pad 9 ve pad 7'ye bakmanı öneririrm. Forumda bayağı Samsung tapar var, onlar gelmeden bak istersen
Lenovo Idea Tab Pro aldim 18bin liraya. Herhangi bir eksi yok ilk izlenimimde. Lenovo'nun kalemiyle Samsung'un kalemi arasında fark göremedim. Birkaç artisi daha var:
Lenovo ıdea Tab Pro aldim 18bin liraya. Herhangi bir eksi yok ilk izlenimimde. Lenovo'nun kalemiyle Samsung'un kalemi arasında fark göremedim. Birkaç artisi daha var: