Nocthyr Centipat Katılım 1 Ekim 2023 Mesajlar 191 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2025 #11 Atayas dedi: Bende ıdea Tab Pro aldım, kılıf olarak acaba Lenovo Tab P12'nin kılıfları uyar mı? Siz kılıf aldınız mı? Genişletmek için tıkla... Hocam bu aralar aktif değilim ama P12 kılıfı uymaz 800 900 lira civarı Amazon'dan bulabilirsiniz vergi dahil Artı olarak ben oradan 900 TL'ye aldım
Atayas dedi: Bende ıdea Tab Pro aldım, kılıf olarak acaba Lenovo Tab P12'nin kılıfları uyar mı? Siz kılıf aldınız mı? Genişletmek için tıkla... Hocam bu aralar aktif değilim ama P12 kılıfı uymaz 800 900 lira civarı Amazon'dan bulabilirsiniz vergi dahil Artı olarak ben oradan 900 TL'ye aldım
Atayas Megapat Katılım 6 Aralık 2015 Mesajlar 91 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2025 #12 Nocthyr dedi: Hocam bu aralar aktif değilim ama P12 kılıfı uymaz 800 900 lira civarı Amazon'dan bulabilirsiniz vergi dahil Artı olarak ben oradan 900 TL'ye aldım Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, zor yoldan öğrenmek zorunda kaldım ilk p12 kılıfı alarak .
Nocthyr dedi: Hocam bu aralar aktif değilim ama P12 kılıfı uymaz 800 900 lira civarı Amazon'dan bulabilirsiniz vergi dahil Artı olarak ben oradan 900 TL'ye aldım Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, zor yoldan öğrenmek zorunda kaldım ilk p12 kılıfı alarak .
Nocthyr Centipat Katılım 1 Ekim 2023 Mesajlar 191 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2025 #13 Atayas dedi: Teşekkürler, zor yoldan öğrenmek zorunda kaldım ilk P12 kılıfı alarak . Genişletmek için tıkla... Ah be hocam . Ne demişler: "Bir musibet bin nasihattan evladır."
Atayas dedi: Teşekkürler, zor yoldan öğrenmek zorunda kaldım ilk P12 kılıfı alarak . Genişletmek için tıkla... Ah be hocam . Ne demişler: "Bir musibet bin nasihattan evladır."