Yahya Nuroğlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 5.452 Makaleler 1 Çözümler 19 16 Temmuz 2024 #31 Kaiselk dedi: Hocam ben 1 yıl daha uğraşırsam tıp için olur o uğraş diyorum eczacılığı ancak bu sene yazarım diyorum bizimkiler kızıyor kendini şartlama diye Genişletmek için tıkla... Zaten ebeveynlerin karışmasına kıl oluyorum. İyiliğimizi düşündüklerinden en ufak tereddütüm yok ama karışmayın yahu. İcabında ben 18 yaşında adamım bir şeyler biliyorum değil mi? Zaten ruhsal olarak çökmüş birini bu kadar sıkmanın ne alemi var?
Kaiselk dedi: Hocam ben 1 yıl daha uğraşırsam tıp için olur o uğraş diyorum eczacılığı ancak bu sene yazarım diyorum bizimkiler kızıyor kendini şartlama diye Genişletmek için tıkla... Zaten ebeveynlerin karışmasına kıl oluyorum. İyiliğimizi düşündüklerinden en ufak tereddütüm yok ama karışmayın yahu. İcabında ben 18 yaşında adamım bir şeyler biliyorum değil mi? Zaten ruhsal olarak çökmüş birini bu kadar sıkmanın ne alemi var?
Kaiselk Decapat Katılım 9 Eylül 2022 Mesajlar 614 Çözümler 3 Yer Kocaeli / İzmit Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: Intel Core i7-11370H 3.30 GHz Ekran Kartı: Geforce GTX 1650 4GB RAM: 8GB SSD: 512GB Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2024 #32 Qtinhio dedi: Hocam sen eczacilik falan diyosun ben bir yere yerlesemicem gibi sinavda balmumu heykeli gibi kaldim. Genişletmek için tıkla... Neyse hocam olan oldu artık üzülmek hiçbir halta yaramaz.
Qtinhio dedi: Hocam sen eczacilik falan diyosun ben bir yere yerlesemicem gibi sinavda balmumu heykeli gibi kaldim. Genişletmek için tıkla... Neyse hocam olan oldu artık üzülmek hiçbir halta yaramaz.
A aabcc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 7.613 Makaleler 4 Çözümler 41 16 Temmuz 2024 #33 Haberin aslı nedir? Uyumasam mı diye düşünüyorum da yalansa vaktim boşa gider.
Kaiselk Decapat Katılım 9 Eylül 2022 Mesajlar 614 Çözümler 3 Yer Kocaeli / İzmit Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: Intel Core i7-11370H 3.30 GHz Ekran Kartı: Geforce GTX 1650 4GB RAM: 8GB SSD: 512GB Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2024 #34 aabcc dedi: Haberin aslı nedir? Uyumasam mı diye düşünüyorum da yalansa vaktim boşa gider. Genişletmek için tıkla... Hiçbirimiz ne zaman açıklanacağını bilmiyoruz, ben şu anda heyecanlı bir bekleyiş içindeyim herhalde istesem de uyuyamam.
aabcc dedi: Haberin aslı nedir? Uyumasam mı diye düşünüyorum da yalansa vaktim boşa gider. Genişletmek için tıkla... Hiçbirimiz ne zaman açıklanacağını bilmiyoruz, ben şu anda heyecanlı bir bekleyiş içindeyim herhalde istesem de uyuyamam.
marshall matherss Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 2.921 Makaleler 1 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Temmuz 2024 #35 Nöbetteyiz.
Hermitus Hectopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 2.015 Makaleler 3 Çözümler 4 16 Temmuz 2024 #36 marshall matherss dedi: Nöbetteyiz. Genişletmek için tıkla... Hocam siz sınava girmiş miydiniz?
Q Quetzral Centipat Katılım 22 Mart 2024 Mesajlar 122 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2024 #37 Hala bir sonuç yok.
Hiçiyideğilim Centipat Katılım 26 Haziran 2024 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Kadın 16 Temmuz 2024 #38 YLDRM_BYZD dedi: Saat 00:00 dan sonra açıklarlar çökme olmasın diye ya da yarın sabah saat 7 civarındada açıklayabilirler Genişletmek için tıkla... açıklanmadı Quetzral dedi: Hala bir sonuç yok. Genişletmek için tıkla... bu söylenti yalan inanıp uykumdan oldum ya.
YLDRM_BYZD dedi: Saat 00:00 dan sonra açıklarlar çökme olmasın diye ya da yarın sabah saat 7 civarındada açıklayabilirler Genişletmek için tıkla... açıklanmadı Quetzral dedi: Hala bir sonuç yok. Genişletmek için tıkla... bu söylenti yalan inanıp uykumdan oldum ya.
Grim Reaper Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Katılım 3 Nisan 2021 Mesajlar 5.570 Çözümler 13 Yer İzmir 16 Temmuz 2024 #39 Hiçiyideğilim dedi: açıklanmadı bu söylenti yalan inanıp uykumdan oldum ya. Genişletmek için tıkla... Hocam harbi harbi oturup beklediniz mi? Tıp falan hedefliyorsunuz sanırsam.
Hiçiyideğilim dedi: açıklanmadı bu söylenti yalan inanıp uykumdan oldum ya. Genişletmek için tıkla... Hocam harbi harbi oturup beklediniz mi? Tıp falan hedefliyorsunuz sanırsam.
Hiçiyideğilim Centipat Katılım 26 Haziran 2024 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Kadın 16 Temmuz 2024 #40 Grim Reaper dedi: Hocam harbi harbi oturup beklediniz mi? Tıp falan hedefliyorsunuz sanırsam. Genişletmek için tıkla... Keşke o kadar zeki olsam sadece puanımı çok merak ediyorum uyuyamadım hiç.
Grim Reaper dedi: Hocam harbi harbi oturup beklediniz mi? Tıp falan hedefliyorsunuz sanırsam. Genişletmek için tıkla... Keşke o kadar zeki olsam sadece puanımı çok merak ediyorum uyuyamadım hiç.